До уваги громадськості та перевізників

До уваги громадськості та перевізників

12 квітня 2024 року, о 15:00, у конференцзалі Будинку рад (вул. Шевченка, 16) відбудеться громадське обговорення регуляторних актів — проєктів рішення міської ради «Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському та приміському пасажирському автомобільному транспорті на території Звягельської міської територіальної громади» та «Про затвердження Правил користування міським та приміським пасажирським транспортом на автобусних маршрутах загального користування на території Звягельської міської територіальної громади».

 
  1. Метою є:

— підвищення якості надання послуг із перевезення пасажирів, забезпечення належного обліку фактично наданих транспортних послуг, економії коштів бюджету та їхнього ефективного використання при відшкодуванні реальних втрат доходів від пільгових перевезень на території Звягельської міської територіальної громади;

— підвищення якості та ефективності надання послуг із перевезень пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Звягельської міської територіальної громади.

Захід проводиться, відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою отримання зауважень і пропозицій усіх зацікавлених сторін. Контакти для зворотного зв’язку: (04141) 3-53-67, economycity@ukr.net .

Відділ економічного планування 
та підприємницької діяльності міської ради