ПФК «Звягель» закликає вболівальників до збору підписів — що трапилося

ПФК «Звягель» закликає вболівальників до збору підписів — що трапилося

ПФК «Звягель» оголосив про збір підписів уболівальників під колективним зверненням до звягельського міського голови. Клуб має шанси підвищитися в класі й у наступному сезоні дебютувати у Першій лізі. Проте домашній стадіон «Авангард» не відповідає переліку вимог.

 

«Збір підписів! 19 травня, 12:45, Звягель, стадіон «Авангард», перед матчем зі стрийською «Скалою» підтримайте рідну команду», — йдеться на офіційній сторінці ПФК «Звягель» у Фейсбуці.

ПФК «Звягель» закликає вболівальників до збору підписів — що трапилося

«Яскраві голи, незабутні перемоги та неймовірні емоції — все це протягом майже двох років, ще з початку свого заснування, дарує своїм прихильникам єдиний представник міста у професійному спорті — професійний футбольний клуб «Звягель».

У нинішньому сезоні команда вже точно завоювала історичні медалі Другої ліги та веде боротьбу за вихід до Першої ліги чемпіонату України. Утім, першолігова атмосфера поки далека від звягельських уболівальників.

Ще у січні цього року інспекція Української асоціації футболу визначила перелік вимог, які потрібно виконати стадіону «Авангард» у Звягелі, аби приймати матчі Першої ліги. Утім, протягом чотирьох місяців із того моменту справа так і не зрушилася з місця.

Тож, у новому сезоні, який менш, ніж за три місяці звягеляни мають усі шанси розпочати в Першій лізі чемпіонату України, є дуже великий ризик, що команда змушена буде грати свої матчі в іншому місті…

Тому ініціативна група вболівальників нашого клубу готує колективне звернення до звягельського міського голови та збиратиме підписи тих, хто воліє, аби великий футбол не їхав із рідного міста деінде! Запрошуємо всіх приєднатися до звернення на матчі «Звягеля» проти «Скали» уже цієї неділі, 19 травня! Звягеляни заслужили на великий футбол!» — закликає ПФК «Звягель».

За матеріалами ПФК «Звягель» підготував Олег БРЮХАНОВ

Фото ПФК «Звягель»