Київський університет  права НАНУ та Звягельська громада: шляхи співпраці

Київський університет права НАНУ та Звягельська громада: шляхи співпраці

17 липня відбулася зустріч міського голови Миколи Боровця з ректором Київського університету права НАНУ Юрієм Бошицьким, кандидатом юридичних наук, професором, Заслуженим юристом України. До зустрічі долучилися заступниці міського голови Ірина Гудзь і Наталія Борис та начальник управління освіти і науки Тетяна Ващук.

 

Під час зустрічі обговорили перспективи подальшої співпраці між університетом та Звягельською громадою. Юрій Бошицький детально розповів про Київський університет права НАНУ, який є одним із найавторитетніших навчальних закладів України та єдиний у нашій державі заклад освіти, підпорядкований Національній академії наук України, його історію, досягнення, напрямки навчання. Для громади ректор університету передав у подарунок фахову юридичну літературу.

Детально зупинилися на перспективних напрямках співпраці, які включатимуть проведення спільних заходів із правової просвіти населення, функціонування безкоштовної «Юридичної клініки» для населення, тісну взаємодію із закладами освіти, зокрема у профільному навчанні, профорієнтації молоді, розробці та реалізацїї освітніх програм та проєктів при потребі.

Ця зустріч стала важливим кроком до побудови міцних зв’язків між університетом і громадою. Микола Боровець висловив глибоку вдячність за приїзд ректора до Звягеля та готовність до плідної співпраці між міською радою та Київським університетом права НАНУ.

Спільна робота сприятиме популяризації галузі права у Звягельській громаді, підвищенню правової грамотності населення, а також створенню кращих умов для навчання та розвитку молоді.

Відділ інформації міської ради