На Звягельщині під час масованої ракетної атаки загинула жінка — мати двох дітей

На Звягельщині під час масованої ракетної атаки загинула жінка — мати двох дітей

На Житомирщині під час масованої ракетної атаки постраждали житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури. На жаль, за попередніми даними, внаслідок терористичних дій російського режиму загинула жінка.

Про це  повідомила Житомирська ОВА.

 

«Через складну ситуацію в енергосистемі введено аварійні відключення світла. Працюють рятувальники та ремонтні бригади. Зберігаємо спокій, підтримуємо один одного, допомагаємо тим, хто цього потребує. Інформацію щодо ходу ремонтних робіт та ліквідації наслідків російських ракетних ударів дивіться на офіційних каналах Житомирської обласної військової адміністрації», — йдеться у повідомленні.

 Як зазначає  Житомир.info , начальник ОВА Віталій Бунечко уточнив, що загибла — жителька Звягельського району.

«У Звягельському районі жінка 1992 року народження загинула. Перебувала в домоволодінні на вулиці, у неї влучив уламок ракет. Попередньо, більше постраждалих в області немає», — сказав Віталій Бунечко.

На Звягельщині під час масованої ракетної атаки загинула жінка — мати двох дітейНа Звягельщині під час масованої ракетної атаки загинула жінка — мати двох дітей

  1. Загибла працювала на фабриці «Леся»

Як повідомило ПрАТ ВКФ «Леся» на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці: «Горе спіткало родину та колектив ПрАТ ВКФ «Леся» із трагічною загибеллю Світлани Кравець. На підприємстві Світлана працювала з 2019 року швачкою, швацької дільниці Dilling. 
Має дві неповнолітні доньки:  Олена 8 років та Дарія 11 років.
Її життя було несправедливо обірване через наслідки жорстоких обстрілів. Ми сумуємо разом із її рідними та друзями, розуміючи, що жодні слова не можуть зменшити цей біль. Світла пам’ять про неї завжди залишиться в наших серцях.

Просимо всіх небайдужих підтримати родину Світлани Кравець. Вона залишила після себе двох неповнолітніх дітей, яким зараз як ніколи потрібна наша допомога. Будь-яка сума, яку ви можете пожертвувати, стане важливою підтримкою для цієї родини у важкий час. Об'єднаємо наші зусилля, щоб допомогти дітям Світлани пережити цю втрату.
Реквізити для допомоги — Роюк Ольга, сестра Світлани Кравець — 5168745171571257».

За матеріалами Житомир.info, Житомирської ОВА та ПрАТ ВКФ «Леся»