Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Тиждень розпочнеться з несподіванок зі знаком «мінус». Це загрожує зривами планів, неприємними новинами і подіями. Намагайтеся не нервувати. На роботу та у справах виходьте раніше і в жодному разі не реагуйте на провокації.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Напружений тиждень — спричинить перешкоди, сколихне страхи. Але ви зрозумієте, над чим вам доведеться працювати найближчими місяцями. Підвищена ймовірність помилок. Найімовірніше, обставини змусять вас переносити заплановані заходи.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Не варто форсувати події, краще діяти за обставинами, стежте за здоров’ям. Тиждень складний — із внутрішньою напруженістю та скасуванням планів. Порушуються старі проблеми. Доведеться щось змінювати у житті.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Тиждень несе потужний потенціал для саморозвитку, зростає напруження боротьби майбутнє та інтереси. Намагайтеся без емоцій сприймати риторику близьких, інакше ризикуєте надовго зав’язнути у негативних емоціях.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Актуалізуються теми партнерства та вашої ролі у тих чи інших взаєминах. Загостряться почуття, проявляться ревнощі. Якщо у вас є мрія або творчий задум, то наполеглива праця допоможе цього досягти. Гарний період для творчих працівників.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Ви можете наполегливо відстоювати помилкову точку зору. Будьте уважні, ваша авторитетна думка не завжди буває правильною. Велика ймовірність конфліктів із начальником. Тиждень підходить для навчання та саморозвитку, далеких поїздок та подорожей.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Засинає зовнішнє життя, прокидається внутрішнє — ваш темний бік. Це робить вас уразливими у всіх напрямах: від роботи — до романтичних взаємин. Але водночас це сприятиме правильному особистісному перезавантаженню.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Ви схильні швидко ухвалювати рішення. Але не всі виявляться правильними і не все виходитиме з першого разу. Добре подумайте, а потім дійте. Сила мотивації спонукає вас все подолати і багато встигнути. Вихідні підійдуть для зустрічей із друзями.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Комусь доведеться переглянути свої плани та підлаштуватися під обставини. До кінця тижня зможете вирішити любовні та фінансові питання. Гарний час для подорожей, виступів, навчання, реклами, презентацій.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Перша половина тижня готує перешкоди, розчарування та марні надії. Перевірка на міцність вас та ваших бажань продовжиться. Саме час навести лад (зокрема, на робочому місці), зробити інвентаризацію списків справ, які необхідно закінчити.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Може з’явитися відчуття втраченості, бажання підняти настрій за допомогою шкідливих звичок чи солодощів. Але, пам’ятайте: все добре в міру! Не плануйте важливих та відповідальних справ, оскільки велика ймовірність помилок.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Може виникнути гостре бажання повністю змінити життя — не поспішайте ламати те, що маєте. Велика ймовірність травм і стресів. Перевіряйте інформацію, читайте дрібний шрифт, перепитуйте, щоб уникнути помилок, непорозумінь та сварок.