ЩЕДРА НА ДОБРІ СПРАВИ

ЩЕДРА НА ДОБРІ СПРАВИ

23 вересня зустрічає прекрасний ювілей свого життя чарівна жінка, мудрий керівник та організатор, активний громадський діяч нашого міста Олена Володимирівна Солодовник.
Олена Володимирівна — Заслужений лікар України, справжній фахівець своєї справи, людина, яка завжди з чуйністю ставиться до кожного, виважена і толерантна, підтримає словом і порадою, щедра на добрі справи, а за самовіддану працю цьогоріч нагороджена обласною премією імені Гербачевського.
Нині О.В.Солодовник очолює медичний коледж, де навчається багато дітей-сиріт, інвалідів, з районів, що постраждали від Чорнобильської трагедії. І про кожного з них вона дбає по-материнськи, намагаючись забезпечувати не лише високий рівень якісної освіти, а й виховний процес, щоб діти відчували себе в цьому навчальному закладі щасливими та впевненими в завтрашньому дні.
Олена Володимирівна підтримує політику нашого земляка, голови Верховної Ради Володимира Литвина і є активним членом Народної Партії, депутатом міської ради. Вона переконана, що саме цей політик потрібен нині Україні, потрібен Житомирщині і нашому місту. І разом з командою однодумців-однопартійців О.В.Солодовник робить багато добрих справ для блага рідного міста.
З нагоди ювілею щиро вітаємо Олену Володимирівну і бажаємо здійснення всіх мрій та побажань, нових досягнень, міцного здоров’я, добробуту, успіхів у всіх починаннях! Хай безхмарними будуть всі дні вашого життя, віри, надії і любові на життєвій стежині!
З повагою виконком міської організації Народної Партії