«КРОСІВКИ НА ЦВЯХ ВІШАТИ ЩЕ НЕ ЗБИРАЮСЬ…»

«КРОСІВКИ НА ЦВЯХ ВІШАТИ ЩЕ НЕ ЗБИРАЮСЬ…»

Ось такою амбіційністю і цілеспрямованістю вразив мене мій співбесідник. Відомий усім новоград-волинцям Олександр Дідовець 12 серпня відсвяткував своє 55-річчя.
За довгу спортивну кар’єру йому справді є чим пишатися. Окрім особистих досягнень і перемог, не менш приємно згадувати про його учнів, серед яких 10 майстрів спорту. Вихованці світового рекордсмена представляють не лише наше місто на усіляких змаганнях, а й на світовому рівні. Навіть онучка Олександра Миколайовича робить певні успіхи, продовжуючи справу дідуся. Михайло Гераскевич – тренер української збірної на Богатирських іграх, Олександр Іванішин – входив до вітчизняної збірної на Олімпійських іграх – 2002… Як бачите, головне — не багаж знань і досвіду, який лежить у тебе за плечима, а можливість передати це іншим. Але з цим не все так легко. Хоч молоді обдарування і траплялись на тренерському шляху, але не всі вони виявляли бажання до цього виду спорту та іноді нехтували можливістю розвивати таланти, надані Богом. Проте гирьовий вид спорту до екстремальних не належить, і успіхів у ньому досягають, навіть, двоє вихованок ювіляра.
Сам світовий рекордсмен почав тренуватися після армії, а згодом бажання до самовдосконалення і нових перемог супроводжувало його нові й нові звершення. Потреба підкорювати все вищі вершини не покидає його й досі. Невтілених у життя планів є ще на багато років уперед. Тож редакція газети щиро зичить Вам міцного здоров’я і довголіття, нових рекордів, за якими слідкують і вболівають Ваші земляки.
Людмила САВОНЬКІНА