БІБЛІОТЕКА В КОЛІ ДРУЗІВ

Символічно, що 30 вересня, в день Віри, Надії, Любові та їх матері Софії (мудрості) відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Саме бібліотекарі, берегині духовних цінностей, дарують людям вічну мудрість книг. У центральній міській бібліотеці в цей день було подвійне свято — бібліотека відзначила своє 35-річчя.
На святковий вечір «Бібліотека в колі друзів» завітали представники міської влади, закладів культури, освіти, центру соціальних служб для молоді, ветерани бібліотечної справи, користувачі бібліотеки.
Наші місцеві майстри слова, що трудяться пером для слави України, присвятили працівникам бібліотек свої чудові поетичні рядки. Музичні вітання прозвучали у виконанні вихованців дитячої музичної школи та представників Палацу шкільної молоді, з якими у центральної бібліотеки тісна співдружність.
У центрі уваги кожної бібліотеки завжди був, є і буде читач, його запити та інтереси. Тож працівники бібліотеки відзначили найактивніших своїх читачів з врученням їм символічних «Золотих формулярів» у різних номінаціях.
Сьогодні бібліотечні працівники з вдячністю споглядають у минуле, з великою надією дивляться в майбутнє. Вони і надалі нестимуть правду в життя, нестимуть святість у душі. Бо це і є покликання бібліотекаря.
Спасибі всім, хто розділив наше свято, був разом із нами, спасибі за теплі, щирі привітання, за співпрацю.
Не оминайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки.
Нема прекрасніших доріг,
Ніж в цей вселюдський храм науки.

В.МИХАЦЬКА, директор міської ЦБС