ЧЕСТВУВАЛИ ФУТБОЛІСТІВ

Зал засідань Будинку рад не міг вмістити усіх бажаючих подивитися урочисту подію — відзначення чемпіонів та призерів обласних чемпіонатів та шкільних обласних спартакіадних стартів з футболу. Ведуча урочистої церемонії під звуки футбольної мелодії оголосила про початок спортивного дійства.
Зі словами вітань до футболістів команди «Звягель-750» , що посіла друге місце в чемпіонаті області, до ветеранської збірної міста, що перемогла в чемпіонаті Житомирщини, до молодших чемпіонів збірної школярів Новограда-Волинського, котрі здобули звання переможців в обласній спартакіаді школярів, звернувся міський голова М.П.Боровець. Міський голова вручив орден «Звягеля» Валентину Трофимцю, ветерану міського футболу, який недавно відзначив свій 70-й рік народження, який в молоді роки стояв у витоків відродження міського футболу, вдало граючи у складі команд нашого міста на обласних та республіканських турнірах. Почесними грамотами та преміями були відзначені голова ради засновників клубу «Звягель-750» — В.В.Гордійчук, засновник ветеранського колективу В.З.Гриценко, тренер команди «Звягель-750» — А.М.Лось, тренер збірної школярів — В.А.Блізніченко, голова федерації футболу Новограда-Волинського — А.Д.Титяневич.
Зі словами подяки до футболістів та присутніх звернувся голова РДА М.О.Іванюк, який від імені районної ради вручив премію гравцям «Звягель-750». До слова запрошувалися: голова обласної футбольної федерації О.П.Чернявський, котрий вручив кубок срібним призерам чемпіонату, а саме — капітану команди Д.Горбаченку, та приз кращого голеодора чемпіонату нашому Ярославу Корнійчуку, який забив у ворота суперників 15 голів; голова турніру команд-ветеранів М.М.Батюта вручив капітану ветеранської збірної Дмитру Орлову почесний кубок, що його наші футболісти завойовують вже другий рік поспіль; віце-президент ліги аматорського футболу України С.В.Загоруйко, який сказав: «Мене приємно здивувала кількість футбольних уболівальників, які відвідують матчі за участю команд у Новограді-Волинському. Навіть більшість матчів всеукраїнських турнірів не можуть похвалитися такою кількістю уболівальників. Відмінна організація — що заслуговує наслідування. Команда «Звягель-750» в таблиці рейтингу посіла 11-й рядок. Відмінний результат як для дебютанта всеукраїнських змагань».
Сергій Васильович Загоруйко вручив голові ради засновників клубу В.В.Гордійчуку відзнаку за активну роботу у сфері розвитку аматорського футболу.
Від імені одного зі спонсорів команди П.М.Литвина до присутніх звернувся В.О.Левицький та вручив пам’ятні сувеніри керівникам міста та району за турботу про розвиток «гри мільйонів». Від імені команди В.В.Гордійчук сердечно подякував усім уболівальникам, спонсорам, владним структурам за допомогу у підтриманні нелегкої футбольної ноші, згадав, як створювалася і розвивалася команда, починаючи з 2007 року, нагадав прізвища гравців, котрі стали срібними призерами чемпіонату Житомирщини. А саме: голкіпери — Максим Дубров, Олексій Романюк; польові гравці — Ігор Вакуленко, Руслан Соболевський, Анатолій Семененко, Дмитро Горбаченко, Ігор Ковальчук, Андрій Диняк, Олександр Герасименко, Віталій Ванжура, Дмитро Ржондковський, Михайло Перебийніс, Анатолій Корнійчук, Ярослав Корнійчук, Михайло Войтович, Роман Весельський, Віталій Прокопчук, Ігор Носарєв, Олександр Загривий, Дмитро Войналович, Дмитро Лободін.
Свої позитивні емоції до поздоровлень додали аматори культурного фронту, своїми піснями та танцями. Після закінчення офіційної частини винуватці спортивної події були запрошені до розважального комплексу «Торнадо».
Володимир БУРКОВСЬКИЙ