ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області оголошує конкурсний відбір кандидатів до вступу на навчання (за державним замовленням) до вищих навчальних закладів Міністерства внутрішних справ України у 2010 році.
Випускники вищих навчальних закладів МВС України (термін навчання — 4-5 років) отримують освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр» за спеціальностями «правознавство», «психологія», «фінанси», «облік і аудит», «комп’ютерні науки», «системи технічного захисту інформації», «соціологія», «військове управління», «інженерна механіка», «автомобільний транспорт», «менеджмент», «філологія».
Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України віком від 17 до 25 років, які мають середню, середню-спеціальну освіту (або отримують її у 2009 році), не підпадають у 2010 році весняному призову до лав Збройних сил України або відслужили строкову військову службу, за станом здоров’я придатні до військової служби, за своїми моральними та діловими моральними якостями придатні до служби в органах внутрішніх справ.
Для участі у конкурсі необхідно звернутись до заступника начальника Новоград-Волинського МВ капітана міліції Коптійчука П.М. за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.І.Франка, 3а, каб. №4, тел. 5-34-39.