КОЛЕКТИВ ОТП БАНКУ — У РОЛІ СВЯТИХ МИКОЛАЇВ

КОЛЕКТИВ ОТП БАНКУ — У РОЛІ СВЯТИХ МИКОЛАЇВ

\"КОЛЕКТИВДо Дня Святого Миколая влада, меценати, громадські організації — ті з них, у кого не зачерствіло серце до сирітських проблем, — традиційно поспішають привітати малечу, яка перебуває на вихованні в будинку дитини.
Нині в цьому закладі, що має статус обласного, але розташований у Новограді-Волинському, проживає 47 діток різного віку. У ролі Миколаїв напередодні свята до них завітало чимало гостей. Кожен — зі щедрими подарунками.
Колектив ОТП Банку тут побував уперше. Працівники всіх п’яти відділень, що діють на Житомирщині, за власні кошти придбали для діток іграшки, підгузки, одяг, солодощі, інші необхідні речі. Ще кілька тисяч гривень матеріальної допомоги закладу виділив банк.
Як розповів керуючий відділенням «Новоградське» Віктор Свинарський, ОТП Банк щороку проводить соціальні акції у подібних закладах, що знаходяться в обласному центрі. Цьогоріч керівництвом регіонального відділення в
м.Житомир було прийнято рішення свою допомогу спрямувати в Новоград. І вони не помилилися – радісні вигуки дітвори, якими та зустрічала гостей, та привітні посмішки стали винагородою за добру і таку потрібну справу.
Олег БРЮХАНОВ