МОТОРНИЙ КАТЕР УПАВ ІЗ 12-МЕТРОВОЇ ВИСОТИ, А ЖІНКА — З ВОДОНАПІРНОЇ ВЕЖІ

6 червня, біля десятої вечора, в Житомирі, на річці Тетерів, біля «Голови Чадського» — найекзотичнішої природної пам’ятки обласного центру, моторний човен із двома «бравими моряками» проскочив огороджувальні буї та «перелетів» через греблю.
На подив, падіння з 12-метрової висоти не стало фатальним для катерників. Один самотужки, ще до прибуття рятувальників, вибрався з води та зник із місця події. Другому дісталося більше.
Ще метрів 50 він з поламаною ногою, з чисельними забоями внутрішніх органів боровся з течією та таки вибрався на правий берег річки. Його евакуація ускладнювалася тим, що по тому берегу до потерпілого не було можливості ні підійти, ні під’їхати, та ще місце події потонуло в нічній темряві.
Еменесники провели цілу рятувальну операцію та передали потерпілого лікарям.
Тієї ж ночі, з 4-го на 5-е червня, загадкові пригоди відбувалися в старій, закинутій водонапірній вежі, що розташована на окраїні Коростеня.
Дістатися звичайним шляхом до середини приміщень вежі неможливо — двері та вікна надійно заварені металевими гратами. Мабуть, по зовнішній драбині група «екстремалів» видерлася на дах споруди. Серед них була місцева жителька, років біля 30.
Як розвивалися події далі, — невідомо. На світанку випадковий перехожий почув стогін та волання з боку башти. Лікарі «швидкої» виявили за решіткою травмовану жінку, але дістатися до неї не змогли. Рятувальники, котрі прибули за викликом, прорізали дорогу до потерпілої. Жінка була нетвереза, з багатьма забоями, з ознаками посягань на дівочу гідність.
Чи то її фізично «образили» товариші по екстриму, чи то під час «неземного» кохання на даху вона не втримала рівновагу і впала, — невідомо. Потерпіла відмовляється коментувати свої пригоди.