ЧИ ВГАДАЮТЬ ЧОЛОВІКИ — ЧОГО ХОЧУТЬ ЖІНКИ?

ЧИ ВГАДАЮТЬ ЧОЛОВІКИ — ЧОГО ХОЧУТЬ ЖІНКИ?

\"ЧИГерой голлівудського актора Мела Гібсона у відомому фільмі «Чого хочуть жінки» ледь з глузду не з’їхав, коли після ураження струмом почав чути у власній голові жіночі думки і бажання. Він міг стати ідеальним чоловіком, адже щоразу знав би, чого саме від нього очікує його супутниця. Чи то на жаль, чи, може, на щастя, таких історій, як у цьому фільмі, із пересічними чоловіками не стається. Ми маємо або ж здогадуватися, чого хочуть жінки, або ж у них про це запитувати.
8 березня — чудовий шанс хоча б раз на рік догодити. Приготувати сніданок, помити посуд, подарувати квітку, що в цей день коштуватиме не менше, ніж «київський» торт... Тим, хто ще не визначився, як вітати своїх дружин (можливо, коханок), доньок, мам, тещ, бабусь, колег по роботі, може допомогти наше невеличке опитування. Тож, переймайте досвід, вигадуйте щось своє, робіть усе можливе, аби Свято весни — як часом прийнято називати 8 березня, — насправді таким стало.

— Я надаю перевагу несподіванкам, — розповідає Олександр, військовослужбовець. — Переконаний, якщо попередньо домовитися, що саме подаруєш дружині, — вона, звісно, буде рада, але не так, як тоді, коли буде сюрприз. При цьому сюрприз не обов’язково повинен бути матеріальним. Навіть вірш або анекдот, якого вона ще не чула. Все це допоможе викликати посмішку, створити гарний настрій. Я завжди кажу: «Жінки, посміхайтесь! Вам це личить».
Роман, менеджер: «Можна сказати, що склалася така традиція — на цей день я замовляю столик у тому кафе, де свого часу освідчився майбутній дружині. Хоча ми й маємо вже доволі солідний подружній досвід — сім років, на романтичні вечері удвох вибираємося не часто. За келихом вина можна спокійно поспілкуватися, відволіктися від буденних турбот...».
— Я точно знаю, на який подарунок очікують моя дружина й донька. Це — набір косметики, — демонструє впевненість Микола, керівник місцевої організації. — І їм приємно, і мені не потрібно сушити мізки, аби щось таке вигадувати. Гадаю, що від якісної косметики і парфумів не відмовиться жодна жінка.
Віктор, підприємець: «Перше, що я зроблю
8 березня, — це спробую приготувати смачний сніданок, не розбудивши дружину. Для цього навіть прокинуся о шостій ранку, хоча це й буде вихідний. Уявляєте, як вона здивується, коли прийде на кухню, а тут вже все готово. Ще й букет червоних троянд красується на столі!».
— Саме в цей день я збираюся вперше зізнатися своїй дівчині, що її кохаю, — відповідає юнак на ім’я Андрій. — Сподіваюся, що святкова атмосфера мені допоможе набратися смілості. Дуже хвилююся...
Василь Степанович, водій: «На жаль, я в цей день буду на роботі. ­Прийду лише ввечері, але обов’язково з тортом і квітами. Подарунок купив заздалегідь. Але що саме, — не скажу. Секрет! Подарую його зранку. Можливо, не так сердитиметься, що мені випало йти на зміну».
* * *

Насамкінець — анекдот, можливо, і «бородатий», але у тему.
Отже, діалог між ­подружжям напередодні свята. Дружина, кокетливо:
— А що ти мені подаруєш на 8 Березня?
— Я тебе... того..., — відповідає чоловік.
— А якщо я не дамся?
— Тоді залишишся без подарунка...
Опитування провів Олег БРЮХАНОВ