ПРОДОВЖУЄТЬСЯ КОНКУРС «МОЄ КВІТУЧЕ МІСТО»

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ КОНКУРС «МОЄ КВІТУЧЕ МІСТО»

\"ПРОДОВЖУЄТЬСЯКажуть, квіти — очі землі. Це через них земля спостерігає за нами і радується нашому бажанню змінювати життя на краще, передавати свій життєвий досвід на користь Україні, жити в квітучому місті. Ми впевнені, що через квіти, яскраве сонце і свободу ми досягнемо успіху, станемо дійсно незалежними!
Наше місто — це наш рідний дім, місто, в яке ми віримо. Всі ми, новоград-волинці, хочемо бачити його чистим, охайним, квітучим. Помешкання добрих і щиросердних людей завжди видно здалеку. Там буяють зеленим листям і яскравим квітом рослини. Вони можуть радувати наш зір у невеликому палісаднику, в прилаштованому на балконі ящику чи просто на підвіконні. Малесенькі незабудки і витончені троянди — ­однаково привабливі. Щедро нам дарують свій аромат біленькі скромні квіти жасмину і розкішні півонії. Кожна квітка — це окраса нашого життя. Квіти дарують нам не тільки свою красу. Вони — частинка всієї живої зеленої природи, завдяки якій ми маємо змогу дихати чистим повітрям. Ми бажаємо бути здоровими, дихати свіжим повітрям. А це, погодьтеся, залежить від усіх мешканців Новограда-Волинського. Якщо кожен з нас посадить сьогодні квіточку і деревце, то вулиці зарясніють садами і квітучими клумбами.
У Лесиному краї живуть працьовиті та небайдужі жінки, котрі хочуть бачити рідне місто красивим і затишним.
Дорогі друзі, приєднуйтесь до акції «Моє квітуче місто», що проводиться міською жіночою організацією вже сьомий рік поспіль, та буде яскравою підтримкою конкурсу «Зелений Звягель», який оголосила міська влада.
Конкурс «Моє квітуче місто» продовжується у номінаціях:

  1. Найкраще підприємство — 1500 грн.

  2. Найохайніша квітково-оформлена школа — 1000 грн.

  3. Краща присадибна ділянка — 500 грн.


Матеріали подавати в міську жіночу організацію до 20 серпня 2011 року, телефон: 5-63-83.