АКЦІЯ «РОДИННЕ ДЕРЕВО»

АКЦІЯ «РОДИННЕ ДЕРЕВО»

7 травня на території Свято-Троїцького собору було проведено акцію «Родинне дерево», під час якої перед центральним входом до храму родинами прихожан було висаджено туї.
Першою була висаджена туя від родини намісника собору отця Валентина Мороза. Було дуже приємно і радісно спостерігати за дорослими та дітьми, котрі працювали на церковному подвір’ї: власноруч викопували ямку для посадки, особисто вибирали та підготовлювали деревце, висаджували та прикріплювали на стовбурі табличку з написом — від якої родини.
59 родин та молодіжний клуб активного покоління «NIKA» стали учасниками такої креативної та прекрасної акції. Всього висаджено 60 дерев.
Отець Валентин благословив деревця на ріст, подякував усім учасникам і наголосив на тому, що це — перша, але не остання акція, яка буде проведена на території храму, тому що такі акції об’єднують, зріднюють людей між собою та наближують до церкви. Адже якщо сьогодні родина вперше ступила на територію храму для посадки дерева, то завтра вона прийде його полити, а потім приведе знайомих показати своє рідне деревце і разом зайдуть помолитися, духовно просвітлитися.