ОСІННІЙ КОМІСІЙНИЙ ОГЛЯД ДОРІГ

З метою визначення стану експлуатаційного утримання вулично-дорожньої мережі міста Новограда-Волинського та району, підготовки їх до експлуатації в зимовий період 2011-2012 років, у період з 14 вересня по 5 жовтня працівниками Новоград-Волинського ВДАІ спільно з представниками служби автомобільних доріг, Укрзалізниці (по залізничних переїздах) та представниками органів місцевої влади проводитиметься осінній комісійний огляд доріг. Під час огляду фіксуватиметься стан покриття проїзної частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності та ін.), узбіч, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, автопавільйонів, забезпечення видимості.
Особливу увагу приділено аварійно-небезпечним ділянкам доріг, місцям концентрації ДТП, відновленню зовнішнього освітлення, належному утриманню смуги відведення та придорожніх територій.
Виявлені недоліки в утриманні доріг фіксуватимуться в актах огляду, після чого розроблятимуться заходи щодо їх ліквідації. Також проводитиметься перевірка готовності виробничих підрозділів дорожньо-комунальних організацій щодо утримання вулично-шляхової мережі у зимовий період (технічний стан снігоприбиральної техніки та навантажувачів, наявність необхідного запасу паливно-мастильних матеріалів та піщано-соляної суміші тощо), та їх готовність до введення обмежень або закриття руху на дорогах під час можливого виникнення надзвичайних ситуацій, унаслідок різкого погіршення погодних умов.
С.ДМИТЕРЧУК, начальник Новоград-Волинського ВДАІ, капітан міліції