ПОМИНАННЯ 40/2011

ПОМИНАННЯ 40/2011



































4 жовтня — річниця світлої пам’яті Світлани Григорівни САРДАК


Душа щемить, біль втрати не згасає. Без тебе так сумно і порожньо. Твоє щире серце, твій голос і твоя посмішка, твоє добре слово завжди будуть в нашій пам’яті. Царство Небесне та вічний спокій твоїй душі.


Родина Осадчуків



4 жовтня минув рік світлої пам’яті дорогої мами, сестри, бабусі, хрещеної Світлани Григорівни САРДАК


Ти пішла від нас так рано, ніхто не зміг тебе спасти. Залишились на серці смуток і глибока рана. Тебе ніколи не забудем, назавжди ти — в наших серцях. Царство тобі Небесне та вічний спокій твоїй душі.


Сини, сестра, хрещениця, онуки



8 октября — 40 дней, как перестало биться доброе, нежное сердечко любимой доченьки Катерины Александровны ПОЗНЯКОВОЙ


Померкло всё… Глаза опухшие от слёз… В сознании моём стоит немой вопрос?.. И только пульс в висках стучит ответ: три страшных слова… Кати больше нет!.. Не верю!!! Этого не может быть!!! Она жива и ещё долго будет жить!!! Но тишина опять кричит в ответ: «Пойми… Смирись… Катюши больше нет…» Как трудно это всё понять. Как тяжело осознавать. Всё снова будет… Вновь придёт рассвет… А Катя не вернётся… Кати больше нет. Царство Небесное твоей душе и вечный покой тебе, доченька.


Вечно скорбящая мама, родные



8 жовтня минає 9 днів, як передчасно пішла з життя дорога дружина, мама, бабуся Галина Германівна МАКАРОВА


Тепло душі твоєї залишилося разом з нами. І серцю боляче і горю немає кінця. Любимо тебе і в пам’яті нашій завжди ти жива. У серцях людей, залишивши слід, пам’ять про тебе вічно житиме.


У скорботі чоловік, діти, онучка



4 жовтня минуло 40 днів, як немає серед нас чоловіка, тата, дідуся, прадідуся Івана Григоровича КОТЧЕНКА з села Борисівка


Пам’ять про тебе — назавжди з нами. Час ніколи не загоїть біль у наших серцях. Нехай Господь дарує Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте.


Сумуючі дружина, діти, онуки, правнуки і всі рідні



13 жовтня минає півроку світлої пам’яті нашого дорогого Ярослава Богдановича ДМИТРІВА


Уже півроку ми без тебе, серце плаче і тремтить, скільки не шукали очі в рідній оселі, — найдорожчої людини вже нема. Як сумно без Тебе, рідненький, печаль не проходить і серце болить. Навіщо покинув Ти нас, дорогенький, як важко без Тебе нам жить. Пробач, що не врятували ми Тебе. Ти, рідненький, завжди з нами. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах.


У глибокій скорботі батько, мама, родина



8 жовтня — 20 років, як пішов у вічність Олег Васильович СЕЛЕЗНЬОВ


Світла пам’ять про тебе залишається в наших серцях. Нехай пом’януть тебе всі, хто знав. Царство Небесне твоїй душі і вічний спокій.


Дружина, діти, онуки, правнучки



8 жовтня — річниця світлої пам’яті дорогого чоловіка, батька, дідуся Миколи Назаровича РОЮКА


Низько вклоняємося перед твоєю світлою пам’яттю, і скільки б не минуло часу, ми будемо завжди пам’ятати і згадувати тебе.


Дружина, діти, онуки