ПОМИНАННЯ 41/2011

ПОМИНАННЯ 41/2011



























































13 жовтня — 10 років, як перестало битися серце найдорожчої для нас людини чоловіка, батька, дідуся Михайла Федоровича КНЯЗЮКА


10 років ти вже далеко від нас, але ми не можемо в це повірити. Ти був славною людиною з добрим серцем та світлим розумом, щедрою на добрі вчинки та мудрі поради. Назавжди ти в наших серцях. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Твої рідні



20 жовтня минає 10 років, як пішла з життя наша рідненька Галина Миколаївна ДМИТРЕНКО

13.03.1929-20.10.2001 рр.


Її дуже любили діти, поважали й шанували колеги за чесність, порядність, щирість, доброту. Минає час, а спогади про тебе не полишають наші серця. Сумуємо за тобою щодня. Царство Небесне, світла пам’ять тобі. Всі, хто знав нашу дорогу і незабутню Галину Миколаївну, пом’яніть її разом із нами.


У безмежній скорботі чоловік, подруга Ганна Михнюк



11 жовтня минуло 9 днів, як забрала смерть життя Петра Андрійовича ДИЮНА


Як важко і сумно стало жити без Вас. Як нам вже не вистачає батьківського слова, поради, усмішки, вашого завжди радісного погляду. Не хоче серце з цим змиритись, що поряд з нами тебе нема, тобі б ще жити, жити, жити. Лишився біль, печаль одна. У наших серцях ти назавжди. Земля хай буде пухом і вічне Царство в Небесах. Ти — серед нас, ти — завжди з нами!


Вічно сумуючі дружина, діти з сім’ями та онуки



СПІВЧУТТЯ


Педагогічний колектив, батьки, діти групи «Калинка» висловлюють глибоке співчуття Фаренюку Юрію Івановичу з приводу смерті сина Богдана Грунківського та його матері Тетяни.



15 жовтня минає рік світлої пам’яті Станіславу Оксентійовичу ІВАНОВУ


Горбок землі мовчить, як все довкола, і огортає душу тихий жаль, що не побачимо ніколи ні твою радість, ні твою печаль. Нема тебе, хоч скільки хочеш клич, сама печаль повисла над землею. У світі серед безлічі облич вже не зустріти посмішки твоєї. Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь, похилиться зажурена калина, і добрим словом люди пом’януть.


Дружина, діти, онуки, правнуки



17 жовтня — 9 днів, як перестало битися серце Катерини Антонівни ВОЙЦЕХІВСЬКОЇ,


залишивши біль і безмежну скорботу в серцях своїх рідних і близьких. Вічна пам’ять та Царство Небесне добрій і ніжній матері, бабусі, сестрі.


У безмежній скорботі рідні і близькі



13 жовтня — 30 днів, як перестало битися серце дорогої нам людини Олександра Івановича БАБ’ЯРА


Здається нам, що ти в дорозі, що скоро станеш на порозі. Не хоче серце з цим змиритись, що в очі вже не подивитись. Тобі б ще жити, жити й жити. Весь вік ми будемо тужити. Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі. Хто пам’ятє, — пом’яніть, хто забув, — згадайте.


Сумуючі дружина, діти, рідні



13 жовтня — 30 днів, як пішов із життя наш колега — лікар приймального відділення Олександр Іванович БАБ’ЯР


Пам’ятаємо, сумуємо. Царство Небесне та вічний спокій Вашій душі.


Колектив приймального відділення



16 жовтня минає рік, як пішла з життя найдорожча людина, матуся, бабуся, прабабуся Лідія Миколаївна МУЗИКА


Пішовши з життя, все ще живете ви в нашій пам’яті, помислах і мріях. Тепло вашої душі залишиться разом з нами.


Вічно сумуючі сини, невістки, зять, діти, онуки, правнуки



11 жовтня — річниця світлої пам’яті Олени Ростиславівни САВИЧ


Низько вклоняємось перед твоєю світлою пам’яттю, і скільки б не минуло часу, ми будемо завжди тебе пам’ятати і згадувати.


Колектив КДД міськрайТМО


 

СПІВЧУТТЯ


Працівники Новоград-Волинського міськрайонного суду висловлюють щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті колишнього співробітника суду


Валентини Анатоліївни ЯКОВЛЕВОЇ


 

СПІВЧУТТЯ


Міська рада, її виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття колишньому працівнику Надії Степанівні Ганношиній з приводу непоправного горя — передчасної смерті чоловіка

Миколи Аврамовича


 

СПІВЧУТТЯ


Педагогічний колектив ЗОШ №10 висловлює глибоке співчуття Наталії Володимирівні Підкаурі з приводу передчасної смерті батька.


 

СПІВЧУТТЯ


ОСК «Роялті» висловлює щире співчуття бухгалтеру Наталії Анатоліївні Новоселецькій та її родині з приводу непоправної втрати — смерті матері


Катерини Іванівни КІРДАН