ХРОНІКА 34/2012

НАРКОТИЧНІ ПРЕПАРАТИ
15 серпня, під час відпрацювання об’єктів легального обігу наркотичних засобів, працівниками СБНОН Новоград-Волинського МВ у Будинку дитини, що по вул.Радянській, було виявлено факт незаконного зберігання лікарських препаратів, які містять наркотичні, психотропні речовини та прекурсори. Ліки вилучено. На даний час за фактом незаконного зберігання препаратів, що містять наркотичні засоби, проводиться перевірка.
ЛЮКИ І ДАЛІ ПРОПАДАЮТЬ
До міліції звернувся ­мешканець міста (вул.Тельмана) і повідомив, що в ніч з 14 на 15 серпня невідомі викрали каналізаційний люк з колодязя, вартість якого становить 700 гривень.
БОЄПРИПАСИ В ЛІСІ
Звягельчанин, збираючи 16 серпня в лісі гриби в районі урочища Семихатки, зна­йшов стрічку з боєприпасами. На місці знахідки працюють спеціалісти.
ЗНИКЛА ГАЗОВА ТРУБА
17 серпня до працівників міліції звернувся мешканець с.Марушівка, майстер АЗС «ТОВ «Тріада плюс», і повідомив, що невідома особа із поля, що поблизу с.Кропивня, викрала газову трубу, що належить кооперативу з газифікації с.Броники.
ВИКРАДЕННЯ ВЕЛОСИПЕДА
17 серпня невідома особа по вул.Єрьоменка, біля під’їзду будинка, викрала велосипед марки «Spricк», вартість якого становить 810 гривень. Зловмисник розшукується.
КВАРТИРНА КРАДІЖКА
17 серпня до міліції ­зателефонувала мешканка міста і повідомила, що з її кімнати хтось викрав гроші в сумі 1000 гривень. Слідчо-оперативна група, яка ­побувала на місці події, виявила відбитки пальців крадія. Ведеться слідство.
ВИКРАДЕННЯ ХУДОБИ
19 серпня невідома ­особа проникла на територію ферми ПСП «Граніт» (с.Кам’янка) і викрала дві телиці у віці одного року, чим спричинила матеріальної шкоди на суму близько 6000 гривень. За даним фактом крадіжки порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України.
ФАЛЬШИВІ ГРОШІ?
19 серпня, близько 13 години, невідома особа на ринку «Промінь» з мешканкою с. Улашанівка Червоноармійського району розрахувалася за молоко не грошовою купюрою, а купюрою, схожою на сувенірну, номіналом 50 гривень, без серії і номера, і з надписом: «Це прикол, це не гроші». Тож, будьте уважні при розрахуванні.
Елла ГНЕСЬ, заступник начальника з кадрових питань Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області, майор міліції