Починають із поразки

У суботу, 1 червня, ФК «Авангард» виїзною грою у Володарськ-Волинському розпочав участь у чемпіонаті Житомирської області з футболу. Господарі (команда «Спартак») виявилася сильнішою в той день і перемогла новоградців — 2:1.
Цікаво, що цей тур склався вкрай невдало для лідерів обласного футболу — ФК «Бердичів» у гостях поступився «Авангарду» із Довбиша — 2:3, а ФК «Коростень» розійшовся миром із «Титаном» із Іршанська — 0:0. Впевнену перемогу в Баранівці над місцевим «Кераміком» здобула команда з Городниці. «Полісся» розгромило господарів — 4:1.
Відзначимо, що цього року чемпіонат області проводиться за доволі незвичною схемою. Команди поділені на дві групи — Північну та Південну. На першому етапі вони зіграють у своїх групах в одне коло. А далі по чотири кращі команди з кожної групи, граючи у два кола, визначать чемпіона області та призерів. Причому, попередньо набрані очки не будуть враховані.
Склад Північної групи: ФК «Ємільчине»; «Колос» (Радомишль); «Спартак» (Володарськ-Волинський); «Авангард» (Новоград-Волинський); «Руден» (Черняхів); «Штурм» (Олевськ); «Титан» (Іршанськ); ФК «Коростень».
До Південної групи потрапили «Керамік» (Баранівка); «Полісся» (Городниця); «Авангард» (Довбиш); ФК «Бердичів»; «Шкіряник» (Бердичів); ФК «Миропіль»; «Зоря-Енергія» (Романів); «Тетерів» (Чуднів).
Олег БРЮХАНОВ