Наші медики — лідери у спорті. Вперше за двадцять років!

Наші медики — лідери у спорті. Вперше за двадцять років!

Саме стільки Житомирська обласна рада фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» проводить галузеву спартакіаду працівників охорони здоров’я. Фінальні змагання цьогоріч відбулися 31 травня у Житомирі, а відбірні — 24 травня у 12 зонах. У кожній із них змагалося по 4 команди. Загалом на старт вийшли 48 медичних колективів із різних міст та містечок області. Новоград-Волинський представляла команда міськрайТМО.
Змагалися медичні працівники у настільному тенісі, шашках, швидких шахах, легкій атлетиці, гирьовому спорті, армспорті. Команда від колективу налічувала 14 чоловік.
У фінальну частину потрапили тільки переможці зональних першостей в індивідуальних видах програми. Право змагатися у фіналі здобули 11 представників нашої команди.
Чемпіоном з армспорту у ваговій категорії до 90 кг став Федір Кричковський. Стабільну і якісну гру зі швидких шахів показала Наталія Довбаш. Тільки прикра помилка у грі з суперницею з Коростишева не дозволила їй стати чемпіонкою. Впевнено виступив у гирьовому спорті (категорія до 90 кг) Богдан Ковтунівський. 50 підйомів гирі вагою 24 кг дозволили йому піднятися на третю сходинку. Результативну гру з настільного тенісу демонструвала Оксана Панасюк — 4 місце. Також 4 місце з шашок — у Романа Куриленка. Добрі результати в бігу на 100 метрів та стрибках у довжину показали Ігор Гарбовський і Оксана Малинська.
Стабільні виступи в усіх видах програми дозволили нашій команді уперше за 20-річну історію проведення змагань вибороти перше загальнокомандне місце. Нагородження команди кубком та грошовою премією відбудеться на урочистих зборах у Житомирі, присвячених Дню медичного працівника.
Готували команду та очолювали на змаганнях завідувач відділення профілактики та діагностики Юрій Михайлович Дебіч та голова профспілкового комітету Костянтин Валерійович Шнайдер.
В.БОРИСЮК, голова Новоград-Волинської міської ради ФСТ «Спартак»