Два перші місця «словенської» проби

Два перші місця «словенської» проби

Звягельські каратисти клубу «Січ» провели доволі плідний із точки зору здобутих призових місць вояж до словенського міста Трбовле. Там вони взяли участь у міжнародному турнірі, що зібрав понад 700 учасників із 14 країн Європи.
Переможцями турніру стали Аліна Карпишина (вікова група 12-13 років) та Микола Іванов (12-13 років).
Друге місце посів Владислав Трушковський (8-9 років). Треті місця — у Романа Берегового, Богдана Бондаренка й Анастасії Люлевич.
«Гарний видався турнір. Добре організований — поєдинки проходили одночасно на шести майданчиках. Конкуренція була високою», — поділився враженнями тренер клубу «Січ» Вадим Рибачок, котрий разом із головним тренером клубу Петром Корнійчуком супроводжував новоградську команду на ці змагання.
А незадовго до візиту до Словенії звягельчани взяли участь у чемпіонаті України з карате серед кадетів, юніорів та молоді, що проходив у Чернівцях. Бронзовими призерами стали Олексій Тростенюк (вікова група 14-15 років, вагова категорія до 63 кг) і Любов Андрєєва (16-17 років, до 48 кг).
20 грудня каратисти запрошують місцевих шанувальників спорту до колегіуму, де відбудеться клубний турнір. Початок — о 10 годині.
Олег БРЮХАНОВ