Варениками та співами підтримали воїнів на полігоні

Варениками та співами підтримали воїнів на полігоні

Наварили смачних вареників з картоплею та капустою і поїхали на полігон — таку ініціативу у минулий четвер, 25 грудня, вдалося реалізувати мешканцям військового містечка Новограда-Волинського. Виникла ідея в інструктора Будинку офіцерів Ірини Нагребецької, яка була щиро здивована тим, наскільки завзято її підтримали однодумці. Вони завітали до мобілізованих 5-го територіального батальйону, котрі проходили навчання на Олександрівському полігоні. З 1 січня ці захисники вирушають на Схід України для участі в АТО, тож невипадково городяни вирішили їх підтримати.
— Ми привезли новорічно-різдвяну святкову програму з вітаннями, колядками та пригощаннями, — розповіла Ірина Дмитрівна. — Хлібозавод надав нам випічку, супермаркет «Фора» — мандарини і солодощі, «Новофарм-Біосинтез» — соки та мінеральну воду, пересічні городяни принесли консервацію та продукти, допомогли працівники ДНЗ №10 «Дельфін». Депутат від мікрорайону «Болгарбуд» Євгенія Атаманенко зробила салат олів’є, поетеса Валентина Ксендзук — наліпила свої фірмові вареники, Сергій Руденко «прихопив» пісні, а ансамбль «Мальви» — обрядові співи.
Загалом свято вдалося, бо було від душі. За це особливо дякували мобілізовані воїни, попереду у яких відповідальний період на чужині. Хочеться вірити, що підтримка земляків додаватиме їм сили.
Юлія КЛИМЧУК