Перші перемоги новоствореної федерації

Перші перемоги новоствореної федерації

Кікбоксинг у Новограді розвивається вже не перший рік, проте об’єднання прихильників цього виду спорту під крилом профільної федерації відбулося лише декілька місяців тому. Не забарилися й перші перемоги — на відкритій першості Житомирської області, що проходила в обласному центрі 24-25 січня.
Учасниками турніру з кікбоксингу під егідою WAKO — всесвітньої організації кікбоксингу (олімпійський напрям) — стали 140 спортсменів, представників 11 команд із 4 областей.
Новоград-волинська команда налічувала шість кікбоксерів, із яких п’ятеро потрапили у призери.
У категорії до 40 кг переможцем став Кирил Орел, а в категорії 70 кг — перше місце у Дмитра Лавренчука.
Срібним призером став Іван Шелест (категорія 76 кг). Треті місця посіли Сергій Кучер (55 кг) і Назар Лук’янець (53 кг).
«Цей турнір мав статус відбірного, за підсумками якого буде сформовано збірну команду області, що візьме участь у чемпіонаті України, який проходитиме наприкінці лютого у Хмельницьку. Наші спортсмени заслужено посіли високі місця, адже поєдинки давалися досить важко — серед суперників було чимало збірників чи кандидатів до збірних своїх областей», — відзначив голова Новоград-Волинської міськрайонної федерації кікбоксингу Андрій Насадюк. Додамо також, що президентом новоствореної федерації став Микола Анатолійович Тарасов, якому спортсмени висловлюють подяку за підтримку розвитку цього виду спорту в місті і районі.
Олег БРЮХАНОВ