Звягельський тренер готує збірну України до чемпіонату Європи

Звягельський тренер готує збірну України до чемпіонату Європи

Головна надія української збірної: Єлизавета Сірош (м.Київ) — віце-чемпіон світу 2014 року, Микола Гєнов (м. Одеса) — срібний призер чемпіонату Європи 2014 року, Анастасія Мястковська (м.Львів) — віце-чемпіон Європи 2014 рокуНа базі Новоград-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи, з 26 по 30 січня, проходив передзмагальний навчально-тренувальний збір молодіжної збірної України з карате, старшим тренером якої є звягельчанин Петро Корнійчук.
Кадети, юніори і молодь — загалом 26 спортсменів — працювали у режимі щоденних дворазових тренувань. Наразі йде активна підготовка до молодіжного чемпіонату Європи з карате, що відбудеться 5-8 лютого у м.Цюрих (Швейцарія).
«Тут зараз усі — чемпіони України, так би мовити, перші номери у своїх вікових і вагових категоріях, віком від 14 до 21 року», — розповів «Звягелю» тренер Петро Корнійчук.
На жаль, у цьому складі молодіжної збірної, на відміну від попередніх, представників із Новоград-Волинщини немає. Як пояснив тренер, одне покоління уже виросло, а інше — ще занадто молоде.
Олег БРЮХАНОВ