Срібло Європейських ігор — у звягельчанки Тетяни Лавренчук!

Срібло Європейських ігор — у звягельчанки Тетяни Лавренчук!

Понад 6 тисяч атлетів із 50 країн Старого Світу візьмуть участь у перших в історії Європейських іграх, що відкрилися яскравою, ефектною та грандіозною церемонією в Баку, 12 червня.
Українська команда вже з перших змагальних днів почала радувати своїх уболівальників здобутими медалями. Приємно, що серед тріумфаторів — і наша землячка, вихованка новоград-волинської школи вільної боротьби Тетяна Лавренчук.
Стартувавши з чвертьфіналу, Тетяна Лавренчук (вагова категорія 58 кг) задала впевнений темп. Перша перемога над чемпіонкою Європи 2013 року, бронзовою призеркою торішнього чемпіонату світу Анастасією Гучок із Білорусії — 3:1, і ще кращий результат другої сутички — 5:0, хоча суперниця знову ж була не проста — Еліф Есілірмак із Туреччини, котра є володаркою бронзи чемпіонатів світу та Європи і чемпіонкою Середземноморських ігор.
У фіналі Тетяна зустрілася ще з однією володаркою бронзи ЧС і двох бронзових медалей ЧЄ — Емес Баркою з Угорщини. Тетяна не збиралась здаватись без бою, але досвідчена суперниця виявилася сильнішою, тож у Тетяни — срібло, — повідомляє офіційний сайт Асоціації спортивної боротьби України.
Олег БРЮХАНОВ