Нарада щодо проведення 6-ї хвилі мобілізації

10 липня у громадській приймальні Будинку рад відбулася координаційна нарада щодо проведення 6-ї хвилі мобілізації.
На нараду були запрошені керівники підприємств, установ, організацій району та міста, представники Новоград-Волинсько-Червоноармійського ОМВК, МВС, прокуратури, ОДПІ. Провів нараду голова райдержадміністрації Володимир Михнюк. Також були присутні заступник голови адміністрації Наталія Даниленко та заступник міського голови Сергій Колотов, головний спеціаліст із мобілізаційної та режимно-секретної роботи РДА Леонід Кур’ята.
Керівники підприємств висловили своє занепокоєння щодо того, що буде мобілізовано до лав ЗСУ цінних кваліфікованих працівників, замінити яких немає можливості. На це військовий комісар Сергій Канюка запевнив про недопущення збою роботи підприємств — буде забезпечуватись індивідуальний підхід до кожного. Крім того, максимум один із десяти, хто отримав повістку, піде до війська. Також він запропонував, задля прозорості проходження медичного огляду, створити комісію, до складу якої увійдуть представники прокуратури та МВС, і яка забезпечуватиме, щоб все проходило винятково у правовому полі.
— Як би складно не було, та ми маємо на 100% виконувати поставлені перед нами державою завдання, — сказав Володимир Михнюк.
Військовий комісар зазначив, що така нарада — не остання, і консультації та роз’яснення з керівниками продовжуватимуться.
По закінченню наради представники Новоград-Волинсько-Червоноармійського ОМВК передали керівникам підприємств, установ, організацій мобілізаційні завдання.
Сектор інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю РДА