Мешканці вулиці й провулків Коротченка не хочуть жити на вулиці Суслівській…

Питання щодо перейменування вулиць і провулків у Новограді-Волинському, ініційоване у відповідності до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», викликало хвилю емоцій серед городян. Як і в кожному з подібних випадків, думки громади розділилися. Оскільки відділ культури міської ради оголосив, що пропозиції прийматимуться упродовж трьох місяців із дня опублікування інформації у ЗМІ, а також з огляду на те, що саме думка громади повинна стати вирішальною при перейменуванні (чи ні) кожної окремо взятої вулиці, пропонуємо вашій увазі наступний лист, який днями надійшов до редакції «Звягеля».
«Відкритий лист міському голові В.І.Загривому від жителів 1 пров.Коротченка (м.Новоград-Волинський).
Шановний Володимире Івановичу!
Звертаємося до вас з усіма жителями міста Новограда-Волинського, які проживають за адресою: 1 пров.Коротченка, з проханням не перейменовувати вулицю, на якій ми вже стільки років живемо. Жоден із жителів вулиці Коротченка не має бажання на зміну назви вулиці.
На даний час недоречно займатися такими питаннями, а краще було б прикласти всі зусилля, аби допомогти бійцям, які перебувають у зоні АТО.
Просимо вас захистити наші права та не змінювати назву вулиці. Також до заяви додаємо підписи всіх громадян, які не згодні на перейменування вулиці. Просимо вас надати відповідь на наше звернення через газету «Звягель».
З повагою жителі провулку Коротченка (25 підписів). Надіємося на вашу підтримку
22.07.2015 р.»