У крадіїв знайшли зброю та наркотики

У селі Дубрівка Баранівського району правоохоронці затримали двох жителів Новограда-Волинського, підозрюваних у крадіжках з двох магазинів.
«Про крадіжку побутової техніки до міліції звернувся власник торговельного закладу. Злодії проникли до приміщення уночі, розбивши віконне скло, і за лічені хвилини винесли мультиварки, електро- та бензинові пилки, косу, акумулятор, електрочайник та іншу техніку, яку завантажили в автомобіль. Ще за кілька годин до міліції звернувся інший приватний підприємець із заявою про крадіжку вночі з його магазину, розташованого у цьому ж селі», — йдеться у повідомленні прес-служби УМВС в Житомирській області. Як з’ясували працівники слідчо-оперативної групи, тут злодії зірвали навісний замок на дверях підсобного приміщення магазину і викрали спиртного на півтисячі гривень.
У результаті проведених слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили осіб, причетних до злочинів. «Ними виявилися двоє жителів Новоград-Волинського району, 29 та 33 років, обоє раніше притягувалися до кримінальної відповідальності», — повідомляє начальник управління карного розшуку УМВС України у Житомирській області Віктор Бугира.
Нині чоловіки перевіряються на причетність до інших подібних злочинів. Під час проведення санкціонованих обшуків у їх будинках виявлено перероблений під нарізну зброю пістолет та набої з гумовими кулями до нього, а також пакет із рослинами снотворного маку вагою близько двох кілограмів. Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Їм загрожує ув’язнення на термін від 3 до 6 років.
zhitomir-online