Першу чергу хірургічного корпусу планують запустити в 2022 році

Відбулася робоча зустріч міського голови Миколи Боровця з представниками Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації (директор — Інна Хоменко), районної влади, підрядниками та проєктантами будівництва хірургічного корпусу.
Cеред основних питань робочої зустрічі — перспективи добудови хірургічного корпусу.
Розглянуто питання необхідності внесення змін до проєкту, метою якого є розділення його на 2 пускові черги. Згідно з планом Кабінету Міністрів України, обласною державною адміністрацією перша черга планується до запуску в 2022 році, друга — у 2023 році.
Відбулося уточнення функціональних завдань. Також обговорили перспективи завершення покрівельних робіт (є необхідність їх дофінансування в розмірі 2 млн гривень).
Також ознайомились із завершеними роботами у відділенні екстреної медицини, дано позитивну оцінку якості та своєчасному виконанню робіт.
Обговорили питання капітального ремонту дороги по вул.Героїв Майдану в місті Новограді-Волинському, яке планується здійснити за рахунок коштів обласного бюджету (близько 60 млн гривень) у поточному році. Обговорили особливості проєктування, які пов’язані з підготовкою інженерних мереж до початку ремонтних робіт.
Також розглянули можливість виконання за державні субвенційні кошти ПКД ремонту дороги по вул.Шевченка від перехрестя з вул.Пушкіна до залізничного переїзду.
За матеріалами міської ради