Вітання 45/2015

Вітання 45/2015































6 листопада ювілей зустрічає начальник Центру поштового зв’язку №4 — Ганна Степанівна БУЩЕНКО


Такі люди — це приклад відданого служіння обраній справі, адже понад сорок років Ви успішно працюєте у нелегкій, але важливій, поштовій галузі. Не шкодуєте при цьому сил, умінь, фахових знань та часу. Авторитет та визнання з боку колег, повага від передплатників, високі показники у роботі є беззаперечним свідченням Вашого професіоналізму. Нехай він усіляко сприяє Вам у керівництві великим дружним колективом, в удосконаленні поштової галузі, у пошуках сучасних підходів до роботи! Нехай Вашими адресатами на роботі будуть лише гарні листи, звістки та приємні події, а в особистому житті — побільше сонячних днів у калиновому розмаї, злагоди і миру! Дякуємо за багаторічну плідну роботу!


Редакційний колектив газети «Звягель»



4 листопада — вітаємо з 90-літтям Єлізавету Тарасівну ЗАВАЛЬНЮК


Ваш ювілейний День народження відзначити раді ми зараз, і від душі хочемо всі разом здоров’я, щастя побажати. Щоб радість в дім до Вас приходила і залишалась в нім завжди, любов щоб серце наповнювала і дружною була родина. Бажають онуки Вам, бажають діти бути щасливою на світі, жити довго-довго, не старіючи, столітнього дочекатися ювілею.


Діти, онуки, правнуки



6 ноября празднует юбилей Юлия НЕЧИПОРУК


Поздравить хотелось бы и пожелать событие это сто лет отмечать, чтоб было здоровье отменным всегда, чтоб ярко светил оптимизм сквозь года. Пусть дарят улыбки, любовь и тепло, ведь светлые чувства понятны без слов. Пусть близкие люди всегда будут рядом, и жизнь осыпает деньгами, как градом!


С любовью муж, доченька Кристиночка, мама, дядя Слава



ПОДЯКА


Щиро дякую 108 виборцям округу №25 за підтримку мене на виборах — як кандидата у депутати міської ради. Вдячний мешканцям вулиць Відродження, Вокзальної, Єрьоменка, Корольова, Морської, Огороднікова, Привокзальної, Твіленєвої, Ушакова та провулку Ракетного. За підтримки «Народної Партії» та М.Г.Усенка, за час мого депутатства попереднього 6-го скликання, нам вдалося зробити для округу багато потрібних і корисних справ. Це, зокрема, ремонт дахів багатоквартирних будинків, освітлення вулиць, асфальтування доріг тощо. Вдячний виборцям, які це оцінили і підтримали мене. Я завжди був із вами у вирішенні проблем округу та відстоював інтереси виборців. Підтримуватиму вас і надалі. Нехай щастить!


Євгеній Дмитренко, кандидат у депутати


 

Шановні виборці!


Я щиро вдячний всім виборцям, які 25 жовтня віддали свій голос за мене на виборчих округах №23 на виборах до Житомирської обласної ради та №40 — до Новоград-Волинської районної ради.

Особливо вдячний жителям, які повірили в мене, мої сили і досвід, підтримали мою кандидатуру та програму більшістю голосів.

Я свідомо балотувався в депутати, адже чітко розумію, що розвиток регіону розпочинається саме з дієвих кроків досвідчених місцевих підприємців та небайдужих громадян. Наразі я докладатиму всіх зусиль, щоб не підвести кожного з вас. Запевняю, що робитиму все можливе, аби передвиборні плани були втілені в життя для людей та громад, які в мене вірять.

Спільними зусиллями ми змінимо наш регіон та область на краще! СЛАВА УКРАЇНІ!


З повагою, Олександр Ющенко



ПОДЯКА


Висловлюю щиру вдячність Вам мешканці 18 виборчого округу, котрі 25 жовтня задекларували свою чітку громадянську позицію, відкинули байдужість і зневіру, прийшовши на виборчі дільниці, щоб проголосувати за майбутнє. Ви ще і ще раз підтвердили: доля нашого міста й України вам небайдужа. Я чітко усвідомлюю повноту вашої довіри, яка допомогла мені отримати перемогу на виборах. У мене один шлях: виконання обіцяних завдань у виборчому окрузі. Я простягаю Вам руку й сподіваюся на взаємну підтримку й співпрацю. Разом — ми сила.


Олександр СТАДНИК


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Тетяну Миколаївну КЛИМЧУК — 06.11.1947 р.н.

Леонтіну Леонтінівну ЛОЙКО — 07.11.1925 р.н.

Михайла Петровича САХНЮКА — 10.11.1930 р.н.

Феофанію Минівну ПРОКОПЧУК — 11.11.1931 р.н.

Дмитра Андрійовича ЛЯШЕНКА — 07.11.1946 р.н.

Олега Миколайовича КОРОСТИЛЬОВА — 09.11.1962 р.н.

Валентина Григоровича СВИДЕНЮКА — 09.11.1963 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни