З нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів у Новограді-Волинському проводитиметься мітинг-реквієм та загальноміська акція «Запалимо свічку пам’яті»

Шановні новоград-волинці! Щороку, в останню суботу листопада, український народ вшановує пам’ять усіх тих, хто загинув під час голодоморів в Україні. Цими вихідними у Новограді-Волинському, як і в інших містах і селах нашої держави, будуть проведені заходи, приурочені до Дня пам’яті жертв голодоморів.
Тож, 27 листопада, об 11:00, закликаємо вас прийти на мітинг-реквієм та взяти участь у покладанні траурних вінків, композицій із житніх, пшеничних колосків, запаленні символічних свічок, що відбудеться на меморіальному кладовищі біля пам’ятника жертвам голодомору, за адресою: вулиця Чехова, 7.
28 листопада просимо вас відвідати поминальні Богослужіння у наших храмах, а з настанням темряви запалити жалобну свічку за мільйонами загублених життів у вікні своєї оселі та приєднатися до загальноміської акції «Запалимо свічку пам’яті», яка відбудеться о 17:00 на фортеці за міським Палацом культури імені Лесі Українки.

Оргкомітет