Коротко...

Коротко...

ЧИ БУТИ НОВОМУ ТОРГОВЕЛЬНОМУ ПАВІЛЬЙОНУ ПРИ В’ЇЗДІ В МІСТО З БОКУ ЖИТОМИРА?
Міський голова Віктор Весельський провів виїзну нараду на КТП «Міський ринок», що по вул.Житомирській, де працює понад 100 підприємців. Віктор Леонідович особисто оглянув територію ринку, поспілкувався з підприємцями щодо вирішення питання облаштування торгових місць. Міський голова запропонував спільними зусиллями міської ради та приватних підприємців облаштувати торговельний павільйон, тим самим забезпечити належні умови як продавцям, так і покупцям.


Дискусія тривала більше години, але до конструктивного вирішення даного питання справа не дійшла. Віктор Леонідович дав доручення новопризначеному директору ринку Павлу Шевчуку разом із депутатами міської ради Олександром Махновецьким та Віктором Овдіюком чітко визначити подальші кроки щодо реалізації даного проекту, адже, як зазначив міський голова: «Цей ринок має стати візитівкою при в’їзді зі сторони Житомира у місто Новоград-Волинський».
БАРОН ФОН ФОСС ІЗ АВСТРІЇ МОЖЕ ПОСПРИЯТИ ВІДНОВЛЕННЮ ВІЙСЬКОВОГО ШПИТАЛЮ
Під головуванням міського голови Віктора Весельського на базі колишнього військового шпиталю відбулася виїзна нарада за участю заступників міського голови, секретаря міської ради, голів постійних комісій міської ради, в.о. командира 30-ї окремої механізованої бригади та військового комісара, представників силових структур, військових, керівників податкової інспекції, казначейства та всіх медичних установ міста.

Після огляду приміщень колишнього шпиталю, міський голова Віктор Весельський окреслив коло завдань, які необхідно вирішувати у найближчий час. Зокрема, першочергово планується виділення корпусів для реабілітації учасників АТО, реабілітації хворих після інсультів, інфарктів, травм, переломів кісток та спортивних травм, реабілітації дітей, хворих на ДЦП. Наразі є попередня домовленість із директором Міжнародної клініки відновного лікування в Трускавці Володимиром Козявкіним про його приїзд до Новограда-Волинського. Не виключено, що разом із Володимиром Іллічем до міста завітає меценат Барон фон Фосс із Австрії, який готовий вкласти інвестиції у цю важливу справу. Крім того, Віктор Леонідович запланував низку ділових зустрічей із високопосадовими особами, які можуть посприяти у вирішенні цього питання.
За матеріалами відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

ПІДГОТУЙ СВОЄ «НОВОРІЧНЕ ВІТАННЯ ЗАХИСНИКУ»!
Новоград-Волинський центр науково-технічної творчості учнівської молоді, спільно з командуванням 30-ї окремої механізованої бригади, оголошує з 1 по 15 грудня акцію «Новорічне вітання захиснику» в номінаціях: вітальні листівки, святкові малюнки, новорічні поробки та сувеніри.
Творчі роботи просимо подавати в Новоград-Волинський ЦНТТУМ, щодня, з 9:00 до 18:00, крім неділі, за адресою: вул.Героїв Майдану, 19. Підсумки акції будуть підведені на щорічній виставці-конкурсі «Новорічний вернісаж» наприкінці грудня в Молодіжному центрі.
Підтримайте та привітайте наших захисників, які перебувають у складних умовах у зоні АТО, в лікувальних закладах, відстоюючи незалежність України.
Детальніша інформація за тел.: 097-345-87-94 або 5-24-32.
В.НАЙДЮК, директор ЦНТТУМ

НЕОБХІДНО ОФОРМИТИ ПАСПОРТИ ПРИВ’ЯЗКИ
Управління містобудування, архітектури та земельних відносин Новоград-Волинської міської ради нагадує власникам тимчасових торговельних павільйонів та кіосків на території міста щодо отримання паспорту прив’язки тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності або продовження строку дії виготовлених паспортів прив’язки, у відповідності до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 р. №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності». За детальнішою інформацією рекомендуємо звертатись в управління містобудування, архітектури та земельних відносин Новоград-Волинської міської ради (вул.Шевченка, 16, каб. №27, тел.: 5-33-08, 5-51-07).
Експлуатація тимчасових споруд без оформленого паспорта прив’язки тимчасової споруди або продовження строку дії виготовлених паспортів прив’язки забороняється, відповідно до вищевказаного Порядку.
Д.ГУДЗЬ, начальник управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС
Управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради оголошує конкурси з визначення виконавців робіт із надання послуг на об’єктах благоустрою на 2016 рік:
— зрізання аварійних дерев;
— обслуговування зливової каналізації на вулицях міста;
— закупівля розсади квітів для міських клумб.
Пропозиції для участі у конкурсах подавати до 01.01.16 р. у каб. №49 Будинку рад (вул. Шевченка, 16). Довідки за тел.: 5-32-77, 2-04-70.
УЖКГ,Е та КВ міської ради

ЗМІНА ГРАФІКУ РОБОТИ
Управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської міської ради повідомляє про зміну графіку роботи. Прийомні дні — понеділок, вівторок, четвер, із 08:00 до 17:15. Неприйомні дні — середа, п’ятниця.
Виконуюча обов’язки на­чальника управління здійснюватиме прийом громадян щоп’ятниці, з 08:00 до 16:00.