Коротко...

ВІДБУДУТЬСЯ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ АВАРІЇ НА ЧАЕС
Запрошуємо новоград-волинців взяти участь у заходах, приурочених до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, які відбудуться у місті 14 грудня: о 13:00 — покладання квітів до пам’ятного знаку жертвам Чорнобиля (вул.Шевченка, 41/1); о 14:00 — урочистості у великій залі Будинку рад.
Оргкомітет

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН НА «СМОЛЦІ»
У п’ятницю, 4 грудня, міський голова Віктор Весельський разом із секретарем міської ради Оленою Пономаренко, заступниками міського голови, керуючим справами виконавчого комітету міської ради, начальниками відділів та управлінь міської ради здійснив об’їзд підприємств і організацій мікрорайону «Смолка». Зокрема, ознайомився з діяльністю ТОВ «Труд» та райспоживспілки.
Під час зустрічі з колективом ТОВ «Труд» та його керівником С.О.Маяцьким було порушено низку проблем: щодо реалізації продукції підприємства в країни Європейського Союзу, приведення території підприємства до європейських стандартів, обрізки дерев та вимощування котлованів на проїжджій частині дороги, накриття тентами-брезентами автомашин, які везуть відсів тощо.
Також Віктор Весельський поспілкувався з колективом та головою правління райспоживспілки М.В.Єфімчуком. Зокрема, розглянули питання щодо сплати податків (організація розташована на території міста, а податки сплачує до Суслівської сільської ради), облаштування зупинки, денного графіка руху автобусів у мікрорайоні, реалізацію продукції підприємства ВКФ «Смолка» в заклади міста, зокрема, у школу-інтернат.
Затим міський голова у приміщенні ЗОШ №10 провів особистий прийом громадян мікрорайону «Смолка». Під час зустрічі мешканці «Смолки» говорили про питання охорони здоров’я, зокрема, дороговартісних операцій, хабарництва, облаштування мікрорайону, будівництва та земельних відносин, житлово-квартирні питання тощо. Однак одним із найбільш шокуючих стало звернення однієї з жительок мікрорайону, яка нарікала на бездіяльність поліції у боротьбі з розповсюдженням у місті наркотиків.
За матеріалами відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

4 грудня у Будинку офіцерів відбулися урочистості з нагоди 24-річниці Дня Збройних Сил України з метою вшанування українських воїнів, волонтерів та увічнення пам’яті загиблих.
Із привітаннями до військовослужбовців звернулися представники районної та міської влади: перший заступник голови райдержадміністрації Руслан Кирилюк, голова районної ради Дмитро Рудницький та Новоград-Волинський міський голова Віктор Весельський.
За значні успіхи у бойовій підготовці, зразкове виконання військового обов’язку, високий професіоналізм та з нагоди 24-річниці Дня Збройних Сил України почесними грамотами та грамотами Новоград-Волинської райдержадміністрації, районної ради, та Новоград-Волинської міської ради були нагороджені військовослужбовці військових частин В2731 та А3814.
ДО УВАГИ ХВОРИХ, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ІНСУЛІНОТЕРАПІЮ
У зв’язку зі створенням МОЗ України електронної бази хворих на цукровий діабет, просимо до 01.01.16 р. подати у кабінет №118 міськрайТМО ксерокопії ідентифікаційного коду і паспорту (1 сторінка + прописка).
Адміністрація міськрайТМО