Юлія Лісовська — переможець Кубку України з вільної боротьби!

Юлія Лісовська — переможець Кубку України з вільної боротьби!

У змаганнях, що проходили на початку грудня у спортивному комплексі Броварського вищого училища фізичної культури, взяли участь понад 300 борців із 24 областей України.
У ваговій категорії 63 кг перемогу здобула Юля Лісовська з с.Поліянівка Новоград-Волинського району. На шляху до фіналу вона здолала трьох суперниць із Сумської, Хмельницької та Одеської областей. А у фінальному поєдинку з рахунком 9:0 перемогла Віту Каменеву з Києва.
Тож, вітаємо Юлію та її тренера С.М.Мельника з переконливою перемогою. Бажаємо нових висот та звершень, а Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, головного тренера Житомирської області з вільної боротьби Сергія Миколайовича Мельника вітаємо з новою нагородою «Заслужений тренер України», яку вручив на цих змаганнях головний тренер збірної України з вільної боротьби Руслан Сосланович Савлохов.
Відзначимо, що Кубок України є одним з етапів підготовки і формування збірної України до участі в ліцензійних олімпійських турнірах, які пройдуть наступного року.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА