Камери схову з «подвійним дном»?

Цю історію «Звягелю» розповіла Галина Володимирівна — 55-річна звягельчанка, котра стала жертвою пограбування в одному з магазинів міста, де при вході покупці зобов’язані здати свої речі в камери схову.
Галина Володимирівна саме так і вчинила, як велять правила магазину, — залишила свої речі в камері схову, яку замкнула призначеним для цього ключем. Провівши 10 хвилин у магазині, вибираючи дитячий костюмчик, жінка повернулася і виявила, що її пакет у камері є, а сумки — немає…
Разом із сумкою зникли 600 гривень, паспорт, трудова книжка — словом, усе, що там зберігалося. Пані Галина звернулася до поліції, прибулим правоохоронцям детально розповіла про все, що сталося.
Працівники магазину, занепокоєні таким розвитком ситуації, компенсували жінці її викрадені 600 гривень. Але ж документи таки доведеться поновлювати.
Зі свого боку додамо, що звягельчани, з якими довелося поспілкуватися щодо цієї ситуації, також засвідчили, що неодноразово бачили, як деякі камери схову у магазинах можна відімкнути одним і тим же ключем. Тож, будьте обачними, аби і з вами не сталася ось така, далеко не новорічна, історія.
Олег БРЮХАНОВ