Викрили злодія, який у нічному клубі викрав у жінки золотий ланцюжок

Потерпіла заснула на дивані у нічному розважальному закладі райцентру. Цим скористався зухвалий відвідувач дискотеки і зняв з її шиї прикрасу. Поліцейські встановили особу зловмисника, якого нині розшукують.
До Новоград-Волинського відділу поліції звернулася 33-річна місцева жителька, яка після дискотеки в одному з нічних розважальних закладів райцентру виявила відсутність свого золотого ланцюжка. З її слів, прикраса коштує понад 13 тисяч гривень.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу, де поліцейські провели детальний огляд, опитали потерпілу, персонал закладу та встановили очевидців події.
Врешті правоохоронці викрили особу зловмисника, а доказом його причетності стало відео, яке зафіксувала камера відеоспостереження закладу. З’ясувалося, що до крадіжки причетний 21-річний звягельчанин.
Як виявилося, потерпіла прилягла відпочити на диван. Скориставшись цим, зловмисник підійшов до жінки та зняв з її шиї прикрасу. Поклавши її до кишені, молодик повернувся до своєї компанії за сусідній столик.
Правоохоронці встановили адресу проживання підозрюваного, однак там він досі не з’являвся. Нині тривають оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення його місця знаходження.
Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, відповідно до ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, таємне викрадення чужого майна карається штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.
Інна ВОВЧЕНКО, відділ комунікації ГУНП в Житомирській області, капітан поліції