Поліцейські розшукують 24-річного жителя с.Броницька Гута, який побив та пограбував односельчанина

Інспектори Новоград-Волинського відділу поліції встановили особу зловмисника, який пограбував чоловіка. Раніше судимий молодик затіяв сварку з селянином, завдав йому декілька ударів, а потім відібрав гроші. Розпочато кримінальне провадження.
Потерпілий, 40-річний житель села Броницька Гута, звернувся у поліцію та повідомив, що його побили та пограбували.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої провели низку оперативно-розшукових заходів. Завдяки отриманим прикметам, правоохоронці швидко вийшли на слід зловмисника, перевіривши осіб, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності. Грабіжником виявився місцевий житель, який раніше був засуджений за майнові злочини.
Правоохоронці встановили, що близько 10 години молодик завітав до оселі заявника та розпочав із ним розмову, яка невдовзі переросла у сварку. Йому здалося, що господар не досить чемно з ним спілкується. У результаті потерпілий отримав кілька ударів та позбувся 300 гривень, які лежали під подушкою на його ліжку.
На даний час тривають заходи зі встановлення місця перебування та затримання грабіжника.
Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі. Триває подальше розслідування.