Затримали «різдвяного крадія»

Затримали «різдвяного крадія»

У Новограді-Волинському чоловік, який гостював у місцевої жительки під час різдвяних свят, «наколядував» з її квартири 1000 доларів. Поліцейські викрили зловмисника та розпочали досудове розслідування.


До місцевого відділу поліції надійшла заява від 36-річної жительки райцентру. Жінка повідомила, що з її квартири викрадено частину заощаджень в іноземній валюті.
На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що напередодні до заявниці у гості приходив знайомий, після чого вона і недорахувалася своїх грошей.
Поліцейські встановили, що злодійкуватим відвідувачем був 45-річний, раніше судимий за майнові злочини, звягельчанин. Коли правоохоронці його розшукали, чоловік продовжував святкувати Різдво уже в іншій компанії.
Він не заперечував власної причетності до вчинення крадіжки і розповів, що про схованку знайомої знав давно, оскільки був частим гостем в її оселі. Однак додав, що пригадати, куди поділися викрадені гроші, не може. У той момент він, мовляв, перебував у досить захмелілому стані.
Як проінформував начальник Новоград-Волинського відділу поліції Сергій Рябошапка, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин події.
Чоловікові загрожує позбавлення волі строком до 3 років.
Інна ВОВЧЕНКО, відділ комунікації ГУНП в Житомирській області, капітан поліції