Вітання 9/2016

Вітання 9/2016































24 лютого святкувала ювілей любляча дружина, мамочка та бабуся — Зінаїда Антонівна КУРИЛЕНКО з села Гульськ


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, — ми просимо долі, добра тобі й радості, рідна, доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба. Живи ти ще довго, рідненька, на світі, і будемо всі ми за тебе радіти.


З любов’ю чоловік, сини, невістки та внуки



2 марта празднует юбилей Николай Николаевич ПУХА


С Днём рождения тебя поздравляем и желаем прожить много лет, чтоб не знала душа молодая ни печали, ни горя, ни бед. Желаем счастья тебе, сын, любви, здоровья и удачи. Будь честен, добр и справедлив — ведь нету смысла жить иначе.


С любовью родители, брат Андрей, сестра Людмила



27 лютого святкує ювілей Микола Олексійович КОСТЮК


Люди бажають багато, а ми бажаємо одне: якщо у світі є щастя, — нехай воно буде твоє.


З повагою тітка Віра, брат Микола, сестра Наташа та їх сім’ї



26 лютого святкує 50-річчя Василь Олександрович ПИЛИПЧУК


Хай буде в житті все чисте і світле, хай посмішка щира обличчя освітить, нехай Вам завжди у всьому щастить. Нехай пісні солодкозвучні до Вас долинуть знов і знов, хай в серці будуть нерозлучні добро, надія і любов. І хай Вам сяє день оцей, що зветься гарно — ювілей.


З повагою колектив водіїв ПП Костюк



28 лютого святкує 75-річчя Ольга Савівна КАВУНЕЦЬ


Люба матусю, Вас щиро вітаємо. Спасибі за ласку, за ніжну турботу, за чуйність, за гостинність, невтомну роботу. Господь хай дарує здоров’я і силу, спасибі, рідненька, що ви нас зростили. Хай серце у грудях ще довго палає, а руки, мов крила, нас пригортають.


Діти, онуки


 

Свій славний ювілей відсвяткувала розповсюджувач газети «Звягель» з 20-ти річним стажем — Віра Володимирівна НАГОРНА


Наступний десяток вступає до вашого дому, тож будьте, колего, щаслива і радісна в ньому. Здоров’ям хай квітне вся ваша численна родина, прийміть привітання у добру сьогоднішню днину! Хай піде на лад вам усяка домашня робота, хай душу огорне вам тільки приємна турбота, хай здійсниться все, чого б ви тільки не захотіли, щоб у мирі та злагоді, рідна, сто років прожили Ви.


З повагою колектив газети «Звягель»


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Валентина Івановича КОЗАЧЕНКА — 26.02.1961 р.н.

Миколу Анатолійовича ОЛАСЮКА — 27.02.1967 р.н.

Євгенія Івановича ІХОНКІНА — 28.02.1953 р.н.


Редакція газети «Звягель»