Нові перемоги звягельських боксерів

Нові перемоги звягельських боксерів

Восьмеро новоград-волинських боксерів — вихованців міс­цевої ДЮСШ — потрапили у призери на ІІ Всеукраїнському турнірі з боксу серед юнаків, присвяченому пам’яті тренера-викладача з боксу, майстра спорту СРСР П.П.Дмітрієва. У змаганнях, що проходили у Рівному, взяли участь понад 250 спортсменів із Львівської, Рівненської, Волинської, Терно­піль­ської, Житомирської областей.
Переможцями турніру у своїх вагових категоріях стали Олексій Плісак (гімназія) та Віталій Свинарський (школа-інтернат).
Другі місця здобули Іван Ковальчук (ЗОШ №2) та Андрій Ковальський (школа-інтернат).
Треті місця посіли Олександр Коваль (ЗОШ №2), Іван Грива, Артем Старовойт та Олександр Коваль (усі — школа-інтернат).
Президент федерації боксу м.Новоград-Волинський Леонід Плісак відзначив високий рівень організації турніру та гарні результати, здобуті спортсменами СК «Євробокс» та ДЮСШ. Леонід Плісак також наголосив, що тренерський штаб ДЮСШ приділяє значну увагу роботі з учнями школи-інтернату. «Можливо, серед них ми побачимо у майбутньому чемпіонів європейського та світового рівня», — додав президент федерації.
Користуючись нагодою, федерація запрошує бажаючих займатися боксом та кікбоксингом: заняття проходять у приміщенні Молодіжного центру, з понеділка по п’ятницю — з 14:00 до 21:00, у суботу — з 14:00 до 16:00. Детальна інформація: http://vk.com/club_eurobox.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач ДЮСШ
Фото автора