Презентація книги вченого-земляка

10 травня в Музеї родини Косачів (вул.родини Косачів, 5А), о 17:00, відбудеться презентація книги вибраних поезій, перекладів та есе «А200» Валерія Корнєєва — відомого вченого-комахознавця, мандрівника, кіноперекладача, доктора біологічних наук, професора, завідувача відділу ентомології Інституту зоології Національної академії наук України.
Валерій Корнєєв народився в Новограді-Волинському і в 1973 р. закінчив школу №5. Викладав у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка, працював у Кишиневі, Брюсселі, Берліні, Відні, Вашингтоні й Сіднеї, керував експедиціями до Центрального Тянь-Шаню, Греції, Кавказу, Середньої Азії, Ірану і Коста-Ріки (Центральна Америка).
Книжка «А200» (довгі роки це був самовидатівський і мережевий псевдонім Валерія Корнєєва) — підсумок сорокарічної творчої діяльності. Вона парадоксальним чином поєднує тонку пейзажну і глибоко психологічну лірику з епатажними і філософськими, пародійними і громадянськими віршами, постмодерн і неокласицизм, малу прозу і поезію, оригінальні і перекладені, українські і російські тексти.
Власна інформація