Запрошуємо небайдужих до складу Наглядової ради при міськрайТМО

Новоград-Волинська районна рада ініціює створення Наглядової ради при Новоград-Волинському міськрайТМО та комунальному закладі «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району».
Наглядова рада при Новоград-Волинському міськрайТМО та комунальному закладі «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району», як постійно діючі колегіальні виборчі консультативно-дорадчі органи, будуть створені відповідним рішенням районної ради для забезпечення участі громадян у вирішенні питань охорони здоров’я району, здійснення громадського контролю за діяльністю закладів охорони здоров’я, налагодження ефективної взаємодії цих закладів із громадськістю тощо.
До складу Наглядової ради можуть бути обрані представники всіх інститутів громадянського суспільства району. Всі члени Наглядової ради здійснюють свою діяльність на громадських засадах без оплати.
Для тих, хто бажає взяти участь у роботі Наглядової ради при Новоград-Волинському міськрайТМО та комунальному закладі «Центр первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району», необхідно до 15.05.2016 р. (включно) подати заяву на ім’я голови районної ради Рудницького Д.В. До заяви додаються: біографічна довідка кандидата; інформація про результати діяльності кандидата протягом останніх двох років.
Документи приймаються до 15 травня 2016 року (включно) у каб. №53, з 9:00 до17:00, (крім обідньої перерви — 12:00-13:00), за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Шевченка, 16.
Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради