«Ти казала у середу…»

«Ти казала у середу…»

«Обіцяли, що зроблять у середу, та не сказали, в яку! Вже третя відтоді минула…» — обурюються жителі «Лубчиці», дорікаючи міській владі, яка не поспішає привести до ладу дороги в мікрорайоні.
До редакції «Звягеля» звернувся житель вулиці Анікушкіна Валерій Олексійович і запросив нас приїхати й особисто переконатися, в якому жалюгідному стані перебувають неасфальтовані дороги цієї міської околиці.
«Ми відправили письмове колективне звернення до нашого депутата, написали заяву голові комісії — просили, щоб прислали грейдер і розрівняли, бо ями вже такі, що неможливо ні проїхати, ні пройти», — розповів чоловік.
Ми з фотокореспондентом об’їхали мікрорайон, побували на згаданій вулиці Анікушкіна: дійсно, не потрібно бути експертом у галузі будівництва доріг, щоб переконатися у правдивості його слів.
Тоді ж ми зателефонували голові постійної депутатської комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та екології Анатолію Легенчуку і запитали, чи дійсно було відповідне звернення від жителів «Лубчиці», й коли на нього відреагують?
Анатолій Володимирович пояснив, що на сьогодні обидва підприємства, які займаються ремонтом і обслуговуванням доріг у місті, задіяні на роботах у «Морському» і на «Смолці». Щойно завершать на «Смолці», — дійде черга до «Лубчиці», — запевнив депутат.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Сергія ЩУРУКА