«Авангард» грає внічию з принциповим суперником

Минулої суботи, у рамках 3-го туру чемпіонату Житомирської області з футболу серед команд вищої ліги, «Авангард» удома грав із ФК «Коростень». Місцеві вболівальники зі стажем добре знають, що коростенська команда — багаторазовий чемпіон і володар кубка області, постійний претендент на найвищі місця — є надзвичайно принциповим суперником. Ігри новоградських команд із ФК «Коростень» завжди відзначалися непоступливістю та особливою емоційністю.
Не став винятком і звітний матч, в якому ігровою перевагою більшою мірою володіли гості. Вони ж першими відзначилися голом. У середині першого тайму було реалізовано пенальті — 1:0. ФК «Коростень» ще до перерви мав декілька відмінних нагод, щоб закріпити свою перевагу, проте, на щастя, ними не скористався. «Авангард» відповів двома дальніми ударами, які несли потенційну небезпеку, проте м’яч оминув площину воріт.
На початку другого тайму «Авангарду» посміхнулася удача. Скориставшись помилкою гравців із Коростеня на своїй половині поля, новоградці відновили рівновагу — 1:1. Гра пішла на зустрічних курсах, часом переходячи в грубість із боку гравців обох команд. Але, хоча головний суддя і компенсував до другого тайму аж 6 хвилин, до фінального свистка рахунок не змінився.
Отже, «Авангард» після двох матчів (одну гру було перенесено) має в активі одне очко.
Матч 3-го туру між житомирським «Поліссям» і новоградським «Звягелем» перенесено (нагадаємо, що в активі «Звягеля» — 1 очко у двох стартових турах). А городницьке «Полісся» доволі неочікувано завдало поразки з рахунком 1:0 на виїзді ФК «Бердичів». У «Полісся», дві гри якого теж були перенесені, тепер — 3 залікових пункти.
Олег БРЮХАНОВ