Вітання 33/2016

Вітання 33/2016



























































13 августа празднуют свой День рождения наши любимые сыновья — Максим и Назар АРТЕМЕНКИ


Наши любимые сыночки,

Вас ведь двое?

Так пусть же в вашей жизни

Всего будет в два раза больше:

И счастья, и любви, и удачи,

И здоровья, и друзей,

И, конечно же, радости.


С любовью мама Светлана и папа Виктор



13 серпня святкують свій 5-й День народження наші дорогі внучата — Максимчик та Назарчик АРТЕМЕНКИ


Хай сипле сонечко ясненьке

Вам промінчики у жменьки.

Ростіть щасливі і здорові,

Наші хлопчики чудові.


Міцно цілуєм — бабуся Ніна та дідусь Вася



16 серпня святкує свій перший ювілей — 10 років — наша найстарша онука, відмінниця, розумниця, красуня — Дариночка МАРЧЕВСЬКА з села Майстрів


Онучко наша рідненька, ніжна, люба, мила. Ти для нас — найкраща, в світі — наймиліша. Ти для нас, як сонце — світле, тепле, ніжне.

Щиро тебе вітаємо!!!

Хай веде тебе вдала дорога у щасливі життєві краї, хай збуваються з ласки Бога заповітні мрії твої. Удачі — у всьому, доб-ра і тепла, хай будуть в навчанні відмінні діла, хай сонце на небі сяє щодня, а щастя й здоров’я тебе не мина.


З безмежною любов’ю бабуся Таїсія, дідусь Володимир



12 серпня святкує прекрасний ювілей свого життя — 55 років — Тамара Володимирівна СОЛОДІНА


Від щирого серця Вас ми вітаємо, міцного здоров’я і щастя бажаємо. Хай зірка з неба в день Вашого свята несе лише радість додому, до хати. Хай щастя вікує у Вашому домі, спокою і миру, і щедрої долі хай Бог посилає на довгі-довгі роки.


З повагою чоловік, мама, 2 сини і невістка, онуки Настя, Діана і Павлик



10 серпня відсвяткував прекрасний ювілей Валерій Павлович ЗМІЄВСЬКИЙ зі Слободи Романівської


Любий сину, коханий чоловік, лагідний тато, турботливий дідусю! У Ваш прекрасний ювілей прийміть вітання і подяку від найрідніших Вам людей, любові нашої ознаку. Хай будуть з Вами здоров’я та сила, хай доля буде ласкава і щира! Щоб ніколи не знали Ви втоми! Хай мир і злагода будуть у домі! Хай Господь дарує надію і тепло на довгі літа, на щастя й добро!


З любов’ю мама, дружина, діти та онуки



8 серпня виповнилося 55 років нашому брату — Олександру Миколайовичу РОМАНЮКУ


Твій ювілей — не тільки твоє свято, радіють всі — і друзі, й рідні теж. Хай Бог пошле іще років багато, здоров’я, щастя, радості без меж! Нехай добром наповнюється хата, достатком, щирістю і сонячним теплом, хай буде вірних друзів в ній багато, щастя доля огортає крилом. А весни будуть світлі, легкокрилі, не буде втоми лагідним рукам, нехай здійсниться те, що не збулося, і добре серце не підкориться рокам.


Сестри Марія, Оксана, сім’я Лазаревих, Габрид, Щербакових



12 августа празднует юбилей Тамара Сергеевна ГЕГИН


Мамочке, самой прекрасной и милой, ласковой, доброй и очень красивой, очень заботливой нашей, дорогой, «спасибо» за всё мы тебе говорим. Живи, улыбайся невзгодам — годам, заботы разделим с тобой пополам, забудь о болезнях, о тревогах забудь, любовью осветим твой жизненный путь.


С уважением мама, дочка, сын, зять, внук Давидушка



7 серпня відсвяткувала День народження Оксана КУЧЕР


Сьогодні янголи тебе вітають і шлють благословення на літа. Нехай все радісне тебе не оминає, іскриться молодим вином життя. Нехай веселкою простелиться дорога, і в’ється, в’ється чарівний клубок бажань, усмішок до твого порогу, і доля піднесе жаданий подарунок!


Друзі


 

НАРОДЖЕНИЙ ДЛЯ ДОБРА


Є люди, яким волею провидіння призначено бути янголами-охоронцями, творити добро на цій грішній землі, допомагати тим, хто в біді, реалізовувати сокровенні мрії оточуючих.

Ще в дитинстві, читаючи повість-казку О.Гріна «Пурпурові вітрила», була вражена вчинком капітана Грея, який, дізнавшись про мрію Ассоль, втілив її в життя. І одного погожого сонячного ранку жителі маленького рибальського селища Каперни побачили на рейді корабель під пурпуровими вітрилами. Цей твір про те, що мрії збуваються, що чудеса можна творити власними руками.

Кажуть, доля посилає кожному на життєвому шляху таких людей, які йому потрібні, які допоможуть реалізувати своє призначення, свої заповітні мрії.

Для багатьох моїх земляків такою людиною став Віктор Леонідович Весельський, наш нинішній міський голова. До нього і тоді, коли він займав високі посади в столиці нашої Вітчизни, звертались за допомогою новоград-волинці. І жодному не відмовив! Переймаючись болем своїх земляків, вирішував чужі проблеми, як свої власні.

Напевно, на роду написано Віктору Леонідовичу бути добротворцем. Будучи обраним на посаду міського голови в жовтні 2015 року більшістю виборців, він і сьогодні старається почути кожного, хто приходить на прийоми щоп’ятниці. Люди йдуть до Весельського з наболілим і вірять — він вислухає і допоможе.

Я познайомилась з Віктором Леонідовичем два роки тому, коли він, балотуючись в депутати Верховної Ради, проводив зустрічі з виборцями у трудових колективах. Саме тоді і звернулась до нього з питанням працевлаштування доньки, яка закінчила Вінницький національний медичний університет. Вислухав і твердо сказав: «Допоможу!»

Як мудрий керівник, зустрівся з дитиною в Києві, де вона проходила інтернатуру і, впевнившись в її цілеспрямованості та успішності, допоміг з працевлаштуванням.

Без нього, без його беззаперечного авторитету в медичній галузі країни — це було б просто нереально.

Віктор Леонідович Весельський — людина слова і діла, людина, якій віриш, людина, народжена для добра.

Я не знаю, де взяти найкращі слова, щоб висловити йому свою безмежну материнську подяку.

Нехай Господь Бог допомагає Вам, шановний Вікторе Леонідовичу, у всіх Ваших благих починаннях, хай береже Вашу родину та дає багато довгих і плідних років життя. Нехай добро, яке Ви робите для людей, повертається до Вас сторицею.


О.І.СУХОВА, жителька міста


 

12 СЕРПНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ


Шановні представники молодого покоління! З нагоди Міжнародного дня молоді щиро бажаємо вам вірити в свої сили та твердо знати — нічого неможливого не існує! Пам’ятайте, що вже зараз кожна ваша маленька перемога стає запорукою життєвого успіху, а кожен, може і не значний, на перший погляд, крок веде до окресленої вершини.

Невичерпної енергії вам, оптимізму, творчої наснаги, сміливих планів, сили і бажання втілити в життя все, про що мрієте та до чого прагнете!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

14 СЕРПНЯ — ДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИКА


Шановні працівники будівельної галузі! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Ваша професія — нелегка, творча та дуже відповідальна, адже тільки якісне житло та архітектурно витончені споруди залишають у пам’яті нащадків світлі спогади про вашу працю. Ваше покликання — творити, дарувати людям радість, комфорт та затишок.

Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям — затишок зручних осель, а Україні — процвітання! Зичимо вам та вашим сім’ям миру, добра, міцного здоров’я, благополуччя та успіхів у досягненні нових висот!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

14 СЕРПНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ


Шановні працівники ветеринарної медицини! Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Ваша щоденна праця є суспільно необхідною. Адже на ваших плечах лежить відповідальність за збереження епізоотичного благополуччя, забезпечення якості і безпеки продуктів, а, отже, і здоров’я людей, які їх споживають.

Зичимо вам, вашим рідним і близьким родинного затишку, добробуту та життєвих гараздів.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

14 СЕРПНЯ — ПЕРШИЙ (МЕДОВИЙ) СПАС


14 серпня, у перший день Успінського посту, православні християни відзначають свято Маковія. У це світле свято хочеться побажати вам миру і спокою, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості та міцного здоров’я! Нехай виправдаються всі очікування і здійсняться найзаповітніші мрії!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова

О.ПОНОМАРЕНКО, секретар міської ради

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Любов Олександрівну ТИЧИНУ — 14.08.1931 р.н.

Рафаліну Фобіянівну ЗЕЛЕНКО — 15.08.1920 р.н.

Олімпіаду Андріївну СЄМЧУК — 18.08.1928 р.н.

Ганну Спиридонівну БИЧЕНКО — 18.08.1931 р.н.

Аксенія Радіоновича БОРТНИКА — 18.08.1931 р.н.

Володимира Івановича ЛЯХОВИЧА — 13.08.1968 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»