Хроніка 39/2016

Хроніка 39/2016

\"ХронікаФУРГОН В’ЇХАВ У ПРИВАТНЕ ПОДВІР’Я
18 вересня у Новограді-Волинському в черговий раз трапилася ДТП.
Подія сталася близько 18 години, на перехресті вулиць Замкова та Медова, за участю темного відтінку універсалу «Dacia Logan MCV» та білої вантажівки «Fiat Ducato».
У результаті ДТП обидва автомобілі отримали механічні пошкодження — фургон в’їхав у приватне подвір’я, зруйнувавши металевий паркан.
04141.com.ua

ПОЛІЦІЯ ЗАТРИМАЛА ЗЛОДІЯ-«ДОМУШНИКА»
До чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції звернувся 62-річний житель села Жолобного із повідомленням про крадіжку майна із його будинку.
На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що зловмисник потрапив до будинку заявника, підібравши ключ до вхідних дверей. З помешкання злодій викрав електродриль, болгарку та кухонне приладдя. Сума збитку склала понад 1500 гривень.
\"Хроніка
Поліцейські встановили, що до злочину причетний 44-річний, раніше засуджений за подібні кримінальні правопорушення, односельчанин потерпілого. У скоєному чоловік зізнався та розповів, що електроінструменти планував продати. За місцем його проживання правоохоронці вилучили викрадене майно та повернули власникові.
За подібні протиправні дії чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років.
zhitomirnews.com

ПРAВООХОРОНЦІ РOЗШУКУЮТЬ ВИКРАДAЧА ВAЗІВКИ
Близько 08:25, до чeргової чeстини Новогрaд-Вoлинського ВП ГУ Нацпoліції звeрнувся 27-річний житeль м.Житoмир із повідoмленням прo викрадeння автoмобіля, який знaходився у двoрі будинку в рaйцентрі.
Дeтально рoзпитавши влaс­ника трaнспортного зaсобу про обстaвини події, прaвоохоронці розпочaли розшукoві захoди.
Згoдом виявили викрaдений aвтомобіль з мeханічними пошко­джeннями. Трaнспортний зaсіб дoставлений дo відділу пoліції. Рoзшук викрaдача тривaє.
Прaвопорушнику зaгрожує покaрання у вигляді штрaфу від 1000 до 1200 нeоподатковуваних мінімумів дoходів грoмадян абo обмeження волі на стрoк від 3 до 5 рoків, або позбавлення вoлі на тoй сaмий стрoк.
04141.com.ua

ПРИМІЩЕННЯ ШКОЛИ НЕЗАКОННО ПЕРЕДАЛИ В ОРЕНДУ
Новоград-Волинською місцевою прокуратурою заявлено позов про визнання недійсним договору оренди та припинення користування приміщенням освітнього закладу Новоград-Волинського району загальною площею 57 кв. м.
Установлено, що відділом освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації, у лютому поточного року неправомірно передано в оренду приміщення навчального закладу для надання послуг, не пов’язаних із навчально-виховним процесом.
Приміщення Майстрівської загальноосвітньої школи площею 57 кв. м передано комунальному закладу для розміщення фельдшерського пункту з надання долікарської медичної допомоги.
Такий договір оренди суперечить чинному законодавству про освіту, оскільки законом не передбачено використання приміщень закладів освіти для будь-яких інших цілей. Наразі позов перебуває на розгляді у суді.
RuporZT