ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ

155-й територіальний центр комплектування військовослужбовцями за контрактом проводить відбір громадян України на військову службу за контрактом віком від 18 до 40 років у військові частини Збройних сил України на посади сержантів і солдатів.На військову службу приймаються громадяни, які проходили строкову військову службу, та громадяни які не проходили строкову військову службу, але мають відповідний рівень освіти: вищу або професійно-технічну освіту (ПТУ, технікум, коледж). Протягом першого року служби середнє грошове забезпечення військовослужбовця за контрактом становить від 1000 гривень, та з кожним роком служби грошове забеспечення збільшується.
Переваги військової служби за контрактом: здобуття освіти: військовослужбовець військової служби за контрактом має право на здобуття цивільної освіти в будь яких ВУЗах без відриву від служби (надається додаткова відпустка на сесії), має право на постановку на квартирний облік після укладення контракту з командиром військової частини, має право на безкоштовне та пільгове обстеження та лікування у військово-медичних закладах.
За довідками звертатися за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Соборності, 74, обєднанний військовий комісаріат, кімн. №14, тел. 5-23-85.
Ю.АФАНАСЬЄВ, інструктор 155 ТЦК ВСК