З ДОБРИМ СТАВЛЕННЯМ — ДО КОЖНОГО

З ДОБРИМ СТАВЛЕННЯМ — ДО КОЖНОГО

29 січня в Новоград-Волинському управлінні Державного казначейства відбулася нарада за підсумками 2008 року, в якій взяли участь не лише працівники закладу, а й представники установ — розпорядників коштів. Загалом відділення обслуговує 177 таких установ.
Основні показники учасникам наради повідомила керівник Новоград-Волинського управління Державного казначейства З.Ф.Калініна. Зоя Федорівна щиро подякувала всім за співпрацю та розуміння і запевнила, що вся робота колективу відділення спрямована на те, щоб співпраця була злагодженою, щоб люди виходили з установи задоволеними і в гарному настрої. З цією та роз’яснювальною метою відділом було проведено 11 семінарів та більше ста робочих зустрічей. Проаналізовано та відпрацьовано всі зауваження та пропозиції.
Пройдено нелегкий шлях тендерних закупівель, профінансовано 225 капітальних об’єктів. З них по установах міського бюджету проведено капітальні видатки по 121 об’єкту в сумі 9,5 млн.грн., по установах районного бюджету проведено капітальні видатки по 78 об’єктах у сумі 18660 тис. грн., по установах обласного бюджету — 17 об’єктів (1200 тис. грн.) і по установах державного бюджету — 9 об’єктів (1219 тис. грн.). Зоя Федорівна підкреслила той факт, що це — немалі кошти і дуже добре, що вони освоєні саме на Новоград-Волинщині.
В середньому працівниками відділу пропускається в день 751 платіжне доручення. За 2008 рік працівниками управління проведено 161290 платежів.
З.Ф.Калініна щиро подякувала за співпрацю міському голові М.П.Боровцю, голові райдержадміністрації М.О.Іванюку, його заступнику В.І.Степанюку, головам сільських рад, керівникам та бухгалтерам установ-розпорядників коштів.
Підсумовуючи все сказане, начальник міського фінансового управління Г.К.Смажук відзначила, що робота казначеїв хоч і не помітна з першого погляду, але без їх праці не зможе працювати жодна бюджетна установа, а також побажала всім успіхів у цьому такому непростому році.
Лариса ГЕМБАРСЬКА
Фото Віктора ТИМОЩУКА