Матчева зустріч боксерів міста і району

Матчева зустріч боксерів міста і району

9 січня на спортивній базі Молодіжного центру відбулася матчева зустріч із боксу між командами районної та міської ДЮСШ. Звітний турнір розглядався організаторами як відбірний на чемпіонат області, що відбудеться наприкінці місяця в Бердичеві. Крім цього, ставилися традиційні завдання: популяризація боксу серед молоді та пропаганда здорового способу життя.


У змаганнях взяли участь 70 боксерів — вихованців міської та районної дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Серед кращих — Денис Нагорнюк, Олексій Плісак, Святослав Бірюк, Іван Чирко, Максим Місюра, Ігор Захарченко, Данііл Халімовський, Анатолій Юхимович, Олександр Коваль та вихованці районної ДЮСШ — Олександр Карплюк, Андрій Бучинський, Олексій Гнітецький (учні Суслівської ЗОШ), які в минулому році ставали чемпіонами та призерами в області.
Тренер Новоград-Волинської ДЮСШ Леонід Плісак відзначив успіхи в розвитку боксу в місті та районі: вже понад три роки наші юні боксери досить вдало виборюють нагороди на обласних та всеукраїнських змаганнях.
У 2017 році, відповідно до календарного плану, пройдуть різноманітні турніри та чемпіонати всеукраїнського рівня, що надасть боксерам більшого спортивного досвіду, а відтак — дозволить підкорювати нові спортивні вершини.
О.НАГОРНЮК, тренер-викладач ДЮСШ
Фото автора